2777
2789
عنوان

احساس میکنم‌‌ پسرم‌ خنگ شده 😔

877 بازدید | 65 پست

سلام خوبین پسرم ۸سالشه نابغه ریاضی هست یعنی معلمش میگه ریاضی رو توهوا میگیره ودرساش خیلی خوبه نمره اوله وباهوشه ولی تو زندگی عادی و روزمره خیلی حواس پرته و یکی ندونه میگه خنگ هست نمیدونم چجوری توصیف کنم

مثلا یه چیزی بهش میگم نمیگیره . با دهن باز نگام میکنه میگه ها ؟ هی ها ها میکنه چندباربراش تکرارمیکنم تامتوجه بشه

مثلابهش میگم برو دم در بابات منتظرته 

نگام میکنه میگه ها؟؟؟ هااا؟؟؟ اصن یجوریه

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی خونه چجوری باهاش برخورد میشه؟محیط خونه پر تنشه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کاش پیش ی مشاور یا روانشناس ببری  شاید عدم تمرکز و توجه داره  گاهی با بازی گاهی با دارو ...

آره خودمم توفکرم پیش روانشناس ببرمش

اتفاقا من چندجا خوندم ادمای خیلی باهوش رفتارای احمقانه تری از خودشون نشون میدن حتی باهوشا حافظه و ت ...

اره واقعاتمرکزخیلی پایینی داره ودیرمیگیره

اتفاقا من چندجا خوندم ادمای خیلی باهوش رفتارای احمقانه تری از خودشون نشون میدن حتی باهوشا حافظه و ت ...

پس هوششون به چه درد میخوره؟ کل دنیا رو حافظه و تمرکز میچرخه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
پسرعموی شوهر منم پزشکی میخونه دقیقا اینطوریه یه حرفو هزاربار میگی باز میگه هاااا😐

بیچاره مریضاش😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟