فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که میخوان برسن🫶🏻🦋
ن من خودم خیلی الدوزو دوست میدارم فقط علت بیماریشو خودمانی پرسیدم بدونم
من اینستا ندارم توی روبیکا اتفاقی دیدم و خوشم اومد و دنبال میکنم اونجا گفته بیماریش رو و کلا راجب خودش
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
ن دروغ نگفته یکی از فالورای اهریس میگفت یکم ابدارو پیچ تابی گفته ولی اصلا ماجرا همینه
اخه این کجابهش میاد مشکل روانی داشته باشه که بستری شده باشه و...اصلا من داستان زندگیشو خوندم تا چن روز حالم بد بود دیگه هروقت اکسپلورر میاد برام سریع رد میشم ازش