2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ سنی عاشق شدی

خب دارم میگم شش ماه پیش دیگ😂💔شش ماهه بهش فک میکنم واقعا عجیب غریبم خیلی

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
قبلش رو کسی کراش نداستی

کراش داشتم ولی واقعا اینطور نبود ک همش فک کنم ی چی ببینم یاد اون بیوفتم قطعا ن اهنگ قبلا گوش میدادم اینطور نبود یادش باشم.... ولی این یکی فرق داره اصن هر اهنگی میشنوم یاد اونم ی چیزی میبینم یاد اونم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
قبلیا نمیخوایتس مخشونو بنی

نگا همین کراش 6ماه پیشم ب من نخ میداد ولی من اینق مغرور بازی در اوردم پرید

همون کراش قبلیم هست ک بهت گفتم ریکوست اینستا داد من قبول نکردم گفتم خب اوکی یه روز قبول میکنم بعد دوماه دیدم پاک کرده😂😂😂