2777
2789
عنوان

کدبانو های مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 250633 بازدید | 3228 پست
وای باز کله صبحی اومدم اینجا گشنمممممممممم شد

ایول مرضیه ایول

بورک............ بعضی هاشون بورک اسفناج و بعضیهاشون بورک گوشتن

قبل از پخت

آپلود عکس

بعد از پخت

آپلود عکس

مواد لازم برای خمیر بورک:
آرد گندم (مخصوص کیک ): 2 لیوان
ماست : 3/1 لیوان
روغن مایع : 4/1 لیوان
سرکه : 2/1 قاشق مربا خوری
آب : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه:
آرد را الک کنید . ماست ,روغن , سرکه , نمک و آب را به آرد اضافه کرده و خمیر درست شده را خوب ورز دهید تا به دست نچسبد . (آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر فرم بگیرد درصورتیکه آب اضافه ریختید و خمیر چسبنده بود می توانید یک مقدار آرد اضافه کنید )خمیر را حدود نیم ساعت استراحت دهید.

مواد داخل بورک اسفناج:
اسفناج :1 دسته
تره فرنگی قسمت سفیدش:1 عدد
پیاز:1 عدد
نمک و فلفل
کره اب شده
سیر:2 حبه
کنجد سیاه
پنیر فتا
زرده تخم مرغ :1 عدد برای روی بورک

******من کنجد سیاه و تره نریختم جاش قارچ اضافه کردم********

پیاز رو سرخ کنید سیر رو خرد و اضافه کنید یک تفت بدید بعد اسفناج , تره فرنگی رو ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنیدو سرخ کنید نمک و فلفل بزنید بزارید کنار

کره رو اب کنید , یک عدد از خمیر یوفکا رو باز کنید و با برس روی خمیر بمالید و همه جای خمیر رو اسفناج و پنیر فتا بریزید
بعد رولش کنید
و شکل حلزونی بپیچیدش و روش رو کمی کره بمالید وبا زرده تخم مرغی که با 1قاشق روغن خوب هم زدید رو هم بمالید و کنجد بپاشید
بزارید داخل فر روی 350 درجه فارنهایت تا زمانی که روی بورک طلایی بشه

مواد لازم برای بورک گوشت :
روغن مایع : 4 تا 5 قاشق
گوشت چرخ کره : 200 گرم
جعفری : 1 مشت
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
پیاز متوسط : 1 عدد
برای روی بورک
زرده تخم مرغ : 2 عدد
روغن مایع : 2 تا 3 ق غ

پیاز را رنده کرده با روغن تفت دهید . گوشت را به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. گوشتکه خوب سرخ شد شعله را خاموش کنید . در آن جعفری , نمک و فلفل بریرید.*******من جعفری نداشتم بازم قارچ اضافه کردم****
از این مایه گوشتی تقریبا یک قاشق غذاخوری لبه خمیر قرار دهید سپس آن را لوله کنید و دور خودش به صورت حلزون بپیچید. سینی را چرب کرده . بورک ها را داخل سینی بچینید . زرده های تخم مرغ را زده و 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن به تخم مرغ اضافه کرده و روی بورکها بمالید. و روش رو بازم کنجد بپاشید
در دمای 180 درجه سانتی گراد فر قرارداده تا به مدت زمان 40 تا 50 دقیقه بپزد.
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
اوووووووووووه چه خبره .گشنه شدم اول صبحی.
نکنین این کار رو

فرزانه حلیم نیشابوری اووووووووووووم دوست میدارم.

لینک املت لقمه کار نمیکنه.زودی بزار.

بورک صبا هم خیلی خوشگل شده.من اتفاق نونش رو خردیم.تا کی درست کنم

مرضیه هم که مثل همیشه عالیییییییی
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره مرضی منم میخواستم همینو بگم که افسانه گفت.........لینک املت لقمه کار نمیکنه.زودی بزار.

افسانه البته من با خمیر آماده درست نکردما..........خودم خمیرشو درست کردم
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
املت لقمه میکری با ساندویچ ساز
دستور اختصاصی سفره خونه

مواد لازم :

یک ورق ژامبون خرد شده ریز

دو ق مرباخوری آرد

نمک و فلفل و پودر فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه

پودر سیر کمی

آویشن کمی

دو عدد تخم مرغ
یک عدد هویج رنده ریز

جعفری خرد شده دو ق غ

یک ق غ روغن مایع برای داخل مایه املت

در صورت تمایل یک ق مرباخوری زعفران دم کرده
طرز تهیه :

همه مواد را باهم مخلوط کرده و
سپس دستگاه ساندویچ میکر را به برق بزنید تا گرم شود وقتی چراغ مخصوص خاموش شد با برش آشپزی کمی روغن به کف سینی های ساندویچ ساز بمالید سپس از مایه املت با ق به ارامی داخل هر قسمت بریزید . مراقب باشید به اطراف ریخته نشودکه لقمه های املت بهم نچسبد .
این مقدار مایه کاملا 4 خانه شبکه دستگاه رو پر کرد . مدتی حدود 8 دقیقه طول میکشد . شاید کمی کمتر یا بیشتر که املت شما آماده شود .
برای اینکه از رنگش مطمئن شوید میتواندی یکبار درب آنرا باز کرده و نگاه کنید اگر لازم بود دوباره کمی اجازه دهید سرخ شود . حرارت دستگاه بالاست و سریعات پخته و سرخ میشود و اگر غافل شوید میسوزد .
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
به به بورک چه خوشگل شده.....برم تو دستورا ببینم
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
هاااااااااااااا صبا خمیر بورک رو خودت درست کردی؟اورین اورینپس کو دستورش.اخه نونهای اماده اش همه له و لورده هستن.

مرسی فرزانه حتما جمعه درستش میکنم خیلی خوشگله
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
سمیرا جان بورک یه غذای استانبولیه که با همین خمیر فیلو ها هم میدرستن

آیا پست من کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه پست نوشته بودم و از همه غذا ها تعریف کرده بودمو گفبودم که شماها منو خیلی خجالت میدین

من واقعا واقعا روم نمیشه عکس چیزایی که خودم درست می کنمو در مقابل هنر های شما بذارم واقعا می گم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
افسانه با خمیر آماده هم میشه اما میگن خیلی خوشمزه نمیشه البته من امتحان نکردم

دستورشو اضافه میکنم کنار اسمش

سمیرا همونجوری که مرضیه گفت بورک یه غذای استانبولی هست .......