2777
2789
با پدرتون یا بقیه خواهر برادر آتون هم همین رفتار داشتن؟ 

تو اون تایم من فقط رفته بودم خونشون به من بی محلی کرد اگه کسی دیگه هم میرفت قطعا بی محلی میکرد

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
اره چون حسود بود

شما چیکار کردید

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره تو باشگاه یه دختره بود باهام همیشه گرم سلام علیک میکردیم بعد یهو خودشو الکی گرفت منم اهمیتی ندادم نادیدش میگیرم برامم مهم نبود بنظرم اینجور آدمها عقده ای هستن باهاشون نباید ارتباط داشت با هر کی همونقدر ارتباط بگیر که دوست داره ، من اینکار رو میکنم

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
فقط با شما این مشکل رو داشت؟ 

دوتا جاری بیشتر نیستیم 

بعدم خانواده شوهرم مدلشون اینه مثلا با اون مشکلم داشته باشن نمیگن 

فقط در این حد 

که مثلا دیروز شوهرم میگه تولد برادرشوهرمه جاریم مادر ‌وپدر و خواهر خودشو گفته با مادر ‌وپدر همسرم ولی خواهر شوهرمو که متاهلم هست نگفته !!خب چرا نمیگه !خواهر صاحب مجلس مگه نیست اونم تک خواهر ؟

ادم حسودی هست اهل رقابته میخواد مطرح باشه چیزی که فهمیدم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شایدحسودی میکرده،یاذهنیتش ازاول ازجاری داشتن بدبوده

ازمن ۱۳سال کوچکتره 

حسود که هست 

اخه بدی با کسی که ندیدیش نمیشناسیس ؟ما از هم دوریم در این حد که موقع ازدواجشون نشد ما حضور داشنه باشیم عمدی نه ها شرایط نداشتیم بریم ه خاطر کار شوهرم ‌مرخصی و این داستانا اونها هم خب عجله داشتن برا ازدواج نمیشد صبر کنن ما بیاییم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ازمن ۱۳سال کوچکتره  حسود که هست  اخه بدی با کسی که ندیدیش نمیشناسیس ؟ما از هم دوریم در ا ...

شایدهمونوکینه کرده تودلش

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
شایدهمونوکینه کرده تودلش

نه اصلا حالت کینه ای نبود 

خودشون میدونن شرایط مارو اگه به ناراحتی باشه که ما بابد ماراحت باشبم چرا صبر نکردید داداش بزرگه هم بیاد 

نه این نیست اینها دو سال عقد بودن بعد عزوسی کردن از همون اول مشکل داشت 

نه اصلا حالت کینه ای نبود  خودشون میدونن شرایط مارو اگه به ناراحتی باشه که ما بابد ماراحت باشب ...

ول کن بهتر،توام رو نده بهش

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
ول کن بهتر،توام رو نده بهش

ما کات هستیم 

انقده گستاخه که برا من پروفایل توهین میزاشت 

حالا سر چی ؟

مثلا بابا بزرگش امروز فوت کرده ما فردا تسلیت میگیم  

اگه بدونی سر خبر حاملگیش چه داستانی درست کرد دیگه همون جا قاط زدم همه رو دوختم بهم 🤣کات کردم 

شوهرمم گفته حق نداری اجازه نداری اگه اشتی کردم با داداشم تو با زنش حرف بزنی 

چیکار کردید

هیچی گفتم به جهنم

مهم نیست

قرار نیست همه از ما خوششون بیاد

خود منم همین برام پیش اومده که از کسی خوشم نیاد پس بقیه هم ممکن از من خوششون نیاد که اصلا مهم نیست

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود