2777
2789
عنوان

دارم روانی میشم تروخدا کمکم کنید

153 بازدید | 15 پست

ی آدمی تو زندگیم هست (حدودا ی سالی میشه) اولش که باهم آشنا شدیم فکر میکردم خیلی آدم موفق و خفن و همه چیز تمومیه و حتی باعث میشه که منم پیشرفت کنم

بعدش کم کم اخلاقش عوض شد و الان که فکر میکنم تبدیل شده به سم ترین آدم زندگیم

حرفای ناراحت کننده  و ناامید کننده ای که بهم میزنه باعث میشه من بقدری ناامید بشم که هیچ کار نکنم 

منو تبدیل به ی آدم افسرده کرده که هیچ امیدی به آینده نداره

صبح ها منتظره که شب بشه تا بخوابه، خوابیدن منو اروم میکنه تا حدی چون باعث میشه چند لحظه هم که شده از فکر کردن فاصله بگیرم

هفته ای یبار این آدم مضخرف رو می بینم و مجبورم که ببینم

آدمیه که خیلی زیر قولش میزنه، فقط بلده صداشو بندازه تو سرش و داد بزنه

و نفرم جاسوس کرده واسم، اون آدم هم دقیق میره جاسوسی منو میکنه

انقدر ازش می ترسم و ازش بدم میاد که کلا جلوش دروغ میگم؛ اونم منی که تا پارسال یدونه دروغ هم نمی گفتم

بهم میگه تو وسواسی هستی، تو مال این حرفا نیستی، تو عقل نداری، یبار بهم گفت تو عین پنیر میمونی پوچ و توخالی، میگه تو پشت کنکور میمونیو اگه این اتفاق بیوفته من خیلی خوشحال میشم، 

زندگیمو سیاه کرده

همش می شینم صبح تا شب فکر میکنم خیلی افسرده شدم امروز از صبح تا الان جز فکر کردن، غذا خوردن و خوابیدن هیچ کار مفید دیگه ای انجام ندادم

از بس که از صبحی فکر کردم سردرد شدم

خسته ام و فقط دلم می خواد این زندگی رو ترک کنم و برم......

امکان این ک باهاش کات کنین نیس؟ 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدیش اینجاست که متاسفانه هیچکس نیست که باهاش درد و دل کنم

دوتا دوست صمیمی دارم(که البته نمیشه بهشون گفت دوست) که از ناراحتی ، پسرفت و افسردگی من خوشحال میشن و ذوق میکنن

خواهرم رفته ی شهر دور

مامان بابا هم که بشدت مشکل مالی دارن و همش درگیر اون مسئله هستن

منم دلم نمی خواد با حرفام اونارو هم ناامید کنم

سنمم زیاد نیست که

تازه 18 سال شدم؛ این حجم از افسردگی و ناراحتی واسه ی دختر 18 ساله اصلا خوب نیست

کات کن باهاش خب

نمیشه متاسفانه کاش میشد

تو زندگیم خیلی گم شدم دیگه حتی وقتی تو آینه نگاه میکنم خودمو نمی شناسم

لبخند و شادی از زندگیم رفته و زندگیم خیلی پوچ شده

صبح ها وقتی بیدار میشم اولین حرفی که به خودم میزنم اینه که از خودم متنفرم 

نمیشه متاسفانه کاش میشد تو زندگیم خیلی گم شدم دیگه حتی وقتی تو آینه نگاه میکنم خودمو نمی شناسم لبخ ...

عزیزم این حرفا واسه سن تو خیییییییلی زوده. 

تو هنوز خیلی انرژی و توان داری. 

یا علی بگو پاشو و مسیرت رو عوض کن. 

اون ادم رو هم از زندگیت بنداز بیرون. 

چرا نمیشه کات کنی؟بهش وابسته ای یا ازت آتو داره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش میشد ادمای زندگی رو حذف کرد

کاشکی.....

بعضی موقع ها دلم می خواد برم ی شهر دور ی شهری که هیچکدوم از آدماشو نشناسم سیمکارتمم عوض کنم و همه ی خاطره ها وگذشته ام رو بریزم دور

از صفر صفر شروع کنم بدون هیچ حس شرمندگی، بدون آدمای سمی

وجود من احساس میکنم که حتی مامان و بابام رو هم آزار میده

عزیزم این حرفا واسه سن تو خیییییییلی زوده.  تو هنوز خیلی انرژی و توان داری.  یا علی بگو ...

بنظرتون چجوری می تونم زندگیمو عوض کنم

اگه کات کنم همه ی اطرافیانم متقاعدم میکنن که مشکل از من بوده

در آینده اگه کوچیک ترین اتفاقی بیوفته میگن خودت کردی ما که قبلا بهت گفتیم

بنظرتون چجوری می تونم زندگیمو عوض کنم اگه کات کنم همه ی اطرافیانم متقاعدم میکنن که مشکل از من بوده ...

مگه نامزدی؟ اطرافیان یعنی خانواده ت؟

اینجوری که نمیشه. اگه الان به این نتیجه رسیدی که به دردت نمیخوره ادامه دادنش خیلی غلطه . 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه اون مقصره بذارش کنار و راحت شو

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
2810