2777
2789
عنوان

تهرانیا یارانه فجرانه رو کدوم فروشگاه بدون دریافت پول ازخودتون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 25 پست
اگه یارانه بگیر هستین ب ازای هر نفر خونوادتون نفری ۲۲۰تومن پول ریختن ک فقط ی سری جاها بهت جنس خوراکی ...

بعد اگه ۲۲۰ تومن رو خوراکی بگیری   از یارانه کم نمیشه؟یارانه رو میشه بعدش نقدی برداشت کرد؟

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد اگه ۲۲۰ تومن رو خوراکی بگیری   از یارانه کم نمیشه؟یارانه رو میشه بعدش نقدی برداشت کرد؟

عزیزم یارانه ربطی ب لین نداره اصلا 

یارانه رو ۳۰ ام میریزن ب حسابمون

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
عزیزم شاید خریدتون بیشترازمبلغیه که واریز شده؟

گلم من فعلا نرفتم ولی مادرم ک رفته بود بعضی فروشگاها گفتع بودن باید مثلا دوسوم خودت پول بدی یک سوم هم از اعتبار برمیداریم ک این درست نیست

این رو به همه میدن یا فقط اونایی که کالا برگ استفاده میکنن؟!

ب همه یارانه بگیرها چ اونایی ک قبلا کالابرگ گرفتن چ اونایی ک نقد گرفتن یارانشون رو

ب همه یارانه بگیرها چ اونایی ک قبلا کالابرگ گرفتن چ اونایی ک نقد گرفتن یارانشون رو

پیامک میاد؟!

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عزیزم شما مطمئنی که از یارانه ۳۰۰تومنی مون کم نمیکنن چون من رو پول یارانه حساب کردم 

نمیدونم عزیزم بازم بپرس خودت