2777
2789
روتین  پوستی داری عزیزم؟

متخصص پوست هستین عزیزم؟ من مشکل هورمونی دارم دور دهانم قهوه ای فکم هم بزرگه خیلی بدم میاد همش باید کرم بزنم راه حلی هیت؟

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روتین منظم داری؟شستشو با ژل یا فوم.مرطوب کننده ابرسان ضدافتاب؟همه هم باید مناسب نوع پوستت باشن.من یه سرم زغالی جدیدا گرفتم خیلی چربی پوستم و کم کرده و منافذم و کوچیک کرده‌. ولی اولش برون ریزی و جوش میزنی باهاش.اما اگه میخوای سرم بزنی باید قبلش روتین داشتی باشی وگرنه بدتر به پوستت اسیب میزنی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

از فوم و شوینده های کنترل چربی پوست استفاده کن 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
روتین منظم داری؟شستشو با ژل یا فوم.مرطوب کننده ابرسان ضدافتاب؟همه هم باید مناسب نوع پوستت باشن.من یه ...

همه رو دارم غیر از سرم

مرطوب کننده هم چون  پوستم چربه استفاده نمیکنم باید بزنم؟ 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
متخصص پوست هستین عزیزم؟ من مشکل هورمونی دارم دور دهانم قهوه ای فکم هم بزرگه خیلی بدم میاد همش باید ک ...

بله اگ ممکن هست یه عکس بدی از اون قسمت 

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂
همه رو دارم غیر از سرم مرطوب کننده هم چون  پوستم چربه استفاده نمیکنم باید بزنم؟

مرطوب کننده ربطی نداره پوستت چرب باشه یا نه درهرصورت باید بزنی عزیزم.فقط مناسب نوع پوستت باشه 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
منپوستم خشکه. ولی به مشاور پوست بهم گفتن باید فوم استفاده کنم  یعنی تو برنامه روتین فوم هم بود ...

فوم یکی از اجباراته چ پوست خشک چ چرب فوم حتی اگ تنها هم استفاده کنی چند  برابر واسه پوست خوبه در این حد

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂
فوم یکی از اجباراته چ پوست خشک چ چرب فوم حتی اگ تنها هم استفاده کنی چند  برابر واسه پوست خوبه د ...

فوم برای پوست چرب چه برندی خوبه

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
تونر شوینده ماسک ترمیم کننده اسکراب ولی همینه ک هس😂 فقط باعث شده دیگ جوش نزنم همین

اگ میخوای مشکلت حل شه میتونم کمکت کنم ولی هزینه داره یکم‌ ولی توی دو هفته اوکی میشه پوستت از این رو ب اون رو میشه

نه بابا میترسم عکس بزارم الان هم کرم زدم😬

دقیقا میشه بگی کجا دور دهانه یعنی دور لبت دیگ

2810