2777
2789
عنوان

اسم برای نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 19 پست
نمیدونم این خرافه اس یا نه اما یک دوستی بهم گفت که حروف ایجد اسم بچه باید با اسم مادر، جمع بشه و یک ...

چ جالب نمیدونستم اسم خودم فریبا است عزیزم 

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
نمیدونم این خرافه اس یا نه اما یک دوستی بهم گفت که حروف ایجد اسم بچه باید با اسم مادر، جمع بشه و یک ...

یه نفرم به من گفت طبق حروف ابجد اگه خودت بازی بچتم باز باشه نمی دونم چی می شه و...

من دیگه اهمیت ندادم..این قدر تو انتخاب اسم محدودیت هست دیگه چهار تا رم ادم علاقه داره این طوری می پره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نفرم به من گفت طبق حروف ابجد اگه خودت بازی بچتم باز باشه نمی دونم چی می شه و... من دیگه اهمیت ند ...

اخه برای من گفت 3

یعنی با توجه به اسم خودم و مامانم گفت 3. بعد خب من رفتم سمت درس   

بهتره اسامی یا بشن 1 یا بشن 3

برای دوست پسرمم 3 شد. اونم رفته سمت درس و هم معنویات

دیگه نمیدونم والا.

البته که زندگی ما با انتخاب های خودمون رقم میخوره. ما قدرت و اختیار و انتخاب داریم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چ جالب نمیدونستم اسم خودم فریبا است عزیزم  

اسی ابجد اسم خودت و بچه ات رو جمع کن

تقسیم به 4 کن

اعشارش همیشه اینطوریه. 0.25 یا 0.5 یا 0.75 یا اعشار نداره

اگه 0.25 یا 0.75 دراومد اسم خوبیه

اگرنه اگه جایگزین کنی بهتره

الان ابجد اسم فریبا میشه293

ابجد یسنا میشه 121

ابجد ایلیا میشه 52

جمع ابجد فریبا و یسنا میشه 414

اگه این عدد رو تقسیم به 4 کنی، جوابش میشه 103.5.

اعشارش 0.5 دراومد. بهتره برای این اسم تجدید نظر کنی

حالا برای ایلیا حساب کنیم. جمع ابجد ایلیا میشه 52

با فریبا که جمع کنیم میشه 345

حالا تقسیم این عدد به 4 جوابش میشه 86.25

اعشارش میشه 0.25. یا همون عدد 1

این نام برای پسرت نام خوبی هست. ادم خوش شانسی میشه. البته که انتخاب های خودش در زندگی مقدم بر تقدیرش هست

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***