2777
2789
عنوان

خارش واژان

290 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من دو روزه بعد رابطه با کاندوم جدید  خارش گرفتم و جایی میخاره زبر شده خارش داره میترسم خیلی هر روز چک کردم ضایعه ای ندیدم همسرمم مشکلی نداره 

کاندوم جدید چیه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برند جدید 

برند قدیم بگیر ،بعدی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جنس کاندوم بهت نساخته و حساسیت درست کرده ژل بهداشتی بانوان بگیر خودت و باهاش بشور خوب میشه 

وای نه ژل بهداشتی ممکنه عفونت و بدتر کنه.من یه بار این کارو کردم نمیدونی چه بلایی سرم اومد.تنها راهش دکتره و دارو

بخدا انقدر استرس دارمم

استرس نداره عزیزم 

گاهی جنس کاندوم جوری که حساسیت میاره بعضی وقتا حتی برای مرد هم همینجوره و خارش میاره

فردا از داروخانه ژل بهداشتی هیدرودرم بانوان و بگیر و واژنت و باهاش بشور یکی دوبار که این کار رو انجام بدی خوب میشی

ولی اگه شدت خشکی واژنت زیاده و خوب نشدی برو دکتر تا دارو بهت بده

درد چند مرحله داره . 1 - خارش . 2 . سوزش . 3 درد خفيف . 4 . درد شديد . اگر دقت كرده باشي ددون درد ه ...

فازت چیه گلم دها مدل گرفتم کدکس کاپوت  وووو خساست عنه کدکس اینسری خوب نبود شتیدم بدن من واکنش داده برند معروفیم هست