2777
2789

میشه یک سوال بپرسم؟! 

البته اگ ثبت نام دارین

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ثبت نام داریم ولی فقط دوره صفر تا صد گرامر 

چ خوب

آنلاین ساعتی چقدر؟! 

گرامر ضعیفم

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
چ خوب آنلاین ساعتی چقدر؟!  گرامر ضعیفم

انلاین نیست عزیزم من هر درس رو می‌فرستم پی دی اف و صوت هاشو و شما می‌خونید و وارد دفتر میکنید و هر سوالی داشتید ازم میپرسید هر سه جلسه 9۰ هزار تومان

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡