2777
2789
عنوان

از ه کسره درست استفاده کنید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 56 پست
توجیه رو توجیح و ترجیح رو ترجیه مینویسن

نذری رو نظری مینویسن بعضیا 🥴

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسل جدید که واقعا املاشون ضعیفه فضای مجازی هم بدترش میکنه چون بلاگرهامونم اکثرا بیسوادن

خیلییی...خدا به دادشون برسه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
تو سایت دیدم عصبانی رواعصبانی مینویسن بعضیا 😐😕

تسویه حساب رو هم گاهی اشتباه مینویسن😐

البته خود ما هم نباید می رو چسبیده بنویسیم و باید از فعل جدا باشه ولی نمیدونم چرا وقتی میخوام تو سایت از نیم فاصله استفاده کنم کار نمیکنه

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

آره وای 😅منم همیشه اول درستشو میخونم بعد میفهمم منظور نذری بوده

منم😄 خوبه که هنوز کاربرایی مثل شما و شربت ذغال اخته وجود دارید که این چیزا براتون مهم باشه 

تسویه حساب رو هم گاهی اشتباه مینویسن😐البته خود ما هم نباید می رو چسبیده بنویسیم و باید از فعل جدا ب ...

چون زمان دبستان ما نمی‌گفتند می رو جدا بنویسید ماهم عادت کردیم ولی به قول خودتون درستش اینه جدا نوشته بشه

من توی تابلو اعلانات یه مهدکودک دیدم نوشته بودن : جشن فارق التحصیلی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آینده بچه های اون مهد خیلی روشنه🥴😄

البته چند وقت پیش توی یه گروهی بحث بود ، گفتن هم تسویه حساب درسته هم تصفیه حساب ، نمیدونم ، باید توی ...

تسویه یعنی برابر کردن از مساوی میاد ، تصفیه یعنی صاف کردن ، فکر کنم تسویه درسته 

چون زمان دبستان ما نمی‌گفتند می رو جدا بنویسید ماهم عادت کردیم ولی به قول خودتون درستش اینه جدا نوشت ...

نمیدونم والا مگه تو متن کتاب نبود؟ بعد اگه چسبیده مینوشتیم غلط میگرفتن یاد میگرفتیم دیگه😐😂

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

2810