2777
2789
عنوان

از ه کسره درست استفاده کنید😑

454 بازدید | 56 پست

شما هرجا خواستی ه کسره استفاده کنی، "ه" رو بردار ، جاش "هست" یا "است" بذار

اگر معنی داد درسته! 

پرتقاله من : پرتقال است من❌

این پرتقاله : این پرتقال است✅

به همین راحتی !

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

اگه این مطلب رو می‌بینید لطفاً دیگه ننویسید همزاد پنداری، توجیح، قائله، راجبِ.

بنویسید همذات‌پنداری، توجیه، غائله، دربارۀ (یا «راجع به»).

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

حق میگی ولی سخته 😬

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق میگی ولی سخته 😬

تو سایت زیاد دیدم غلط مینویسن دیگه عصبی شدم😂

تو سایت زیاد دیدم غلط مینویسن دیگه عصبی شدم😂

من خودمم متاسفانه غلط مینویسم ولی از این به بعد میکنم درستش کنم 😁

ممنون که گفتی ❤️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
خانوم اجازه من به بالاخره میگم بلخره😶

تکرار نشه  

من خودمم متاسفانه غلط مینویسم ولی از این به بعد میکنم درستش کنم 😁 ممنون که گفتی ❤️

❤❤

اگه این مطلب رو می‌بینید لطفاً دیگه ننویسید همزاد پنداری، توجیح، قائله، راجبِ. بنویسید همذات‌پند ...

هم همزاد پنداری داریم هم همذات پنداری که هر دو معنی متفاوتی دارن و بستگی به معنی  جمله داره که کدومو استفاده کنیم 

درسته،،،ولی اینارو دیگه همه میدوننا 🤔

غلط املایی تو سایت زیاده مخصوصا نسل جدید. اکثرا اشتباه مینویسن

یاسی جون واقعا باهات همزادپنداری میکنم، هیچ جوره توجیح نمیشه  که چرا راجب به همچین مساله س ...

ممنون که متن رو به دقت خوندی و رعایت کردی،رعایت علایم‌نگارشی از صفات بارز وی بود 🙁😂

2810