noora90 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 3273 عنوان برای گرفتگی گردن چه درمان خونگی سراغ دارین ؟ 57 بازدید | 2 پست قرص شل کننده عضلات خوردم با روغن زیتون و سیاهدونه ماساژ دادم ، حوله گرم گذاشتم ، کیسه اب گرم گذاشتم ، دوش اب گرم گرفتم و ماساژ دادم یخورده بهتر شده ولی فردا باید برم دانشگاه اذیتم با این وضعیت لطفا اگر راه حلی سراغ دارید بگید ، غیر امپول به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری ) 1402/11/22 | 18:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلین_ عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1172 ببین اگه چند روز درد شدید دارییا اگه درد همراه با سوزش دارییا حس میکنی بدنت سوزن سوزن میشه حتما برو عکس بگیرمن بعد متوجه شدم دیسک گردن دارم که با ماساژ دادن بدتر شده
noora90 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 3273 ببین اگه چند روز درد شدید داری یا اگه درد همراه با سوزش داری یا حس میکنی بدنت سوزن سوزن میشه ... حتما مرسی از راهنماییت عزیزم فکر میکنم بخاطر بد خوابیدن باشه اگر طولانی تر شد حتما میرم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )