2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی جدی من حس ششمم خیلی قویه حسم میگه سال جدید سال ماست تاحالا خیلی حسایی که داشتم دقیق اتفاق افتاده 

خوشحال باشین سال جدید قراره خوش بگذره :) 

تروخدا سوال حس ششم نپرسید از جواب دادن بهشون معذورم چون حس ششم اینطوری نیست که بخوای یه موضوع خاص رو بصورت ارادی راجبش فکر کنی 

یه حسیه که یهو میاد بدون اینکه از قبل به اون موضوع فکر کرده باشی 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

جایی که نمیریم 

لباس هم نمیگیریم اصلا حوصله ی عید ندارم متنفرم ازش اصلا یادم نمیاد آخرین عیدی که بهم خوش گذشت کی بود 

امیدوارم سال خوبی برای همه باشه مشکلات ماهم حل بشه حداقل ازاین گرفتاری ها و اعصاب خوردی ها راحت بشیم😥

با دوستامون برنامه ریختیم بریم طرف اهواز و آبادان ۴.۵ روزه

از اون ورم خانواده همسرم آخرای تعطیلات میخوان برن شمال شاید با اونا هم رفتیم ولی حس میکنم به خاطر آب و هوا ترک بخوریم😂

لباس که هنوز نخریدیم انشالله تو اسفند میخریم 

برای دخترم سفارش دادم اما خودم و همسرم نداریم 

با دوستامون برنامه ریختیم بریم طرف اهواز و آبادان ۴.۵ روزه از اون ورم خانواده همسرم آخرای تعطیلات م ...

به به عالیه مردم خوزستان بسیار خونگرم و مهمان نواز هستن 

خیلی هم‌ خوب