این تاریخ های پریودی های من از پارسال تا امساله میدونم اصلا نرمال نیست دکتر رفتم کیست ندارم ! تنبلی تخمدان داشتم پارسال .. قرص خوردم درمان شد ولی این هنوز این شکلیه بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه ۱۸ سالمه مجردم هستم ):
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من مشکلم هیچی نیس این ماه رفتم سونو دادم گفت اصلا نه کیست داری توتخمدانات نه چیزی هیچی فقط اینکه هرمون هام تنظیم نمیشن اصلا هرمون مردانم هم زیاده واس خاطاون دوسه ماه پیش ۳۴روزپریودمیشدم الان دوسه ماهه که ۳۸روزه میشم من پیش هردکتری رفتم حتی فوق تخصص زنان پرسیدمنظم پریودمیشی منم مثل توبودم دقیقابه دکترگفتم نه گفت هرماه پری میشه گفتم آره ولی دو،۳،۶،حتی،۱۰روز عقب جولومیشه گفت اونامهم نیستن مهم اینه که هرماه پریودبشی که اونم میشی اینم بگم تنبلی تخمدان هم دارم که باهیچ دارویی درمان نمیشه فقط اصلاح سبک زندگی ببین هردارویی بگی براتنبلی تخم دان استفاده کردم اصلا انگارنه اگارفقط اصلاح سبکه زندگیه والسلام
عزیزم ببین مشکل تواول به خاطرتنبلیه تخمدانته دوم به خاطرتغییراته هرمونیه چون سن هم نشون میده تودوران تغییراتی سوم هم اینکه به خاطراسترسته چون ازاسترس میشه حتی روزه پریودی هاتم به هم بخوره