2777
2789
عنوان

پریودی+ عکس تاریخ های من ):

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 93 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مشکلم هیچی نیس این ماه رفتم سونو دادم گفت اصلا نه کیست داری توتخمدانات نه چیزی هیچی فقط اینکه هرمون هام تنظیم نمیشن اصلا هرمون مردانم هم زیاده واس خاطاون دوسه ماه پیش ۳۴روزپریودمیشدم الان دوسه ماهه که ۳۸روزه میشم من پیش هردکتری رفتم حتی فوق تخصص زنان پرسیدمنظم پریودمیشی منم مثل توبودم دقیقابه دکترگفتم نه گفت هرماه پری میشه گفتم آره ولی دو،۳،۶،حتی،۱۰روز عقب جولومیشه گفت اونامهم نیستن مهم اینه که هرماه پریودبشی که اونم میشی اینم بگم تنبلی تخمدان هم دارم که باهیچ دارویی درمان نمیشه فقط اصلاح سبک زندگی ببین هردارویی بگی براتنبلی تخم دان استفاده کردم اصلا انگارنه اگارفقط اصلاح سبکه زندگیه والسلام

عزیزم ببین مشکل تواول به خاطرتنبلیه تخمدانته دوم به خاطرتغییراته هرمونیه چون سن هم نشون میده تودوران تغییراتی سوم هم اینکه به خاطراسترسته چون ازاسترس میشه حتی روزه پریودی هاتم به هم بخوره

22مرداد۱۴شهریور۳۰مهر۲۸آبان۲۱آذرابن ماه هم هنوز خبری نیست

ببین از مهر ماه تقریبا سیکلت عادی 

این ماه هم از ۲۱تا ۲۸ اینطورا وقت داری 

ورزش کردن خیلی خوبه ،همیشه درحد پنج دقیقه هم که شده ورزش کن 

مصرف قندت رو هم کنترل کن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
میشه بهم بگین چطوربااینکه تنبلی تخمدانی داشتین باردارشدین واینکه ازچه راهکاری استفاده کردین؟

گرمیجات زیاد خوردم هر روز خرما و آجیل و... میخوردم همش تو عرض یک ماه تنبلی تخمدانم درست شد