2777
2789

خانواده شوهر خاهرم دورهمی میگیرن جمع زنانه هست یعنی مادرشوهرش وجاریاش و... بعد هاهرم میگه توهم بیاشرکت کن نوبتی هرماه خونه یکیه دورهمی

منم گفتم نمیام فامیلای شوهرتوهستن توبری ودعوتشون کنی فرق داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم علاقه ای ندارم.  حالا اگه خانواده شوهر خودم بودن یه چیزی

ولی درکل چون زیاد اجتماعی نیستم این دورهمیا به درد من یکی نمیخوره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
2805
منم علاقه ای ندارم.  حالا اگه خانواده شوهر خودم بودن یه چیزی ولی درکل چون زیاد اجتماعی نیستم ا ...

اگه خاهرتم دورهمی خونش بگیره اونابیان خونش بازم نمیری؟من دوست ندارم برم ولی میترسم ناراحت بش

والله مادرشوهرمم اینجوریه . با کل دخترعمو ها و زن عموها و عمه و دختراشون هرماه خونه ی یکیشون دورهمی دارن .من چندتاشو رفتم حال نمیکنم بااینجورجاها ،دیگه دعوتیارو نرفتم و دیگه هم کسب دعوتم نمیکنه راحت شدم 

چیه احه بشینی کسایی که زیاد نمیشناسی و الکی حرف و پز و کلاس و خودنمایی طلاجواهرشون ببینب که چیییی

از اخرم بالاخره نوبت من میشه 

اگه خاهرتم دورهمی خونش بگیره اونابیان خونش بازم نمیری؟من دوست ندارم برم ولی میترسم ناراحت بش

من خونه خواهرم باشه میرم. ینی اگه ببینم اصرار میکنه میرم که دلخور نشه. وگرنه ببینم زیاد هم علاقه ای نداره با خوشحالی ردش میکنم😁

اگه میبینی با نرفتنت خواهرت ناراحت میشه برو. نهایتش یکی دوساعت هس دیگه. شاید هم از جمعشون خوشت اومد و دفعه های دیگه هم رفتی

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»