2777
2789
عنوان

مسافرت هوایی در بارداری

218 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من هفته ۲۱ بارداری هستم و حدود سه هفته دیگه می‌خوام برم مشهد. چون آخرین مسافرت دو نفریمون هست و یه هتل خیلی عالی نزدیک حرم هست دلم میخواد برم اما یه نفر بهم گفت فشار هوا تو هواپیما کمه....راستش منم فقط یکبار با هواپیما مسافرت رفتم ده سال پیش. نمیدونم الان باردارم ضرر داره یعنی؟ برم یا نرم...دکترم گفت مشکلی نداره چون زیاد توراه نیستی برو ولی اونروز یادم رفت بپرسم فشار هوا کم نمیشه تو هواپیما ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلی نداره منم رفتم البته هفته ۱۲

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

هواپیماهای ایران اعتبار ندارد آخرین بار که سوار شدم پشیمون شدم قطار فدک خیلی راحته مثل هتل راحته فقط کمی گرونه 

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

۳ ماهه وسط اشکال نداره اصولا. مهم نظر دکترته. برو حتما به نظرم. بچه بیاد داغونیییی 😭😭😭. هیچ جا نمیتونی راحت بری. فقط یادت باشه حتما از دکترت بپرس. من خودم از ترسم نرفتم.یکی از دوستام با قطار رفت سفر بچش سقط شد‌. 

مگه چی شد آخرین بار ؟

عید بود از مشهد میومدیم باد می‌وزید بیست دقیقه مدام هواپیما بالا می‌رفت پایین میومد جیغ میزدن یکی بهش شوک قلب دادن حالش بد شد تا چند روز قلبم میلرزید

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
2810