2777
2789

چرا نمیشه حتی اونایی که نخاعشون آسیب دیده نیمه فلجن با فیزیوتراپی مشکلشون حل میشه شما باید به گفتار درمان مراجعه کنی اما اول از همه ریشه ی مشکل حل کن اگه از اعصابه از استرسه باید اول اونو درست کنی وگرنه درمان جواب نمیده

🌃🏙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سردیجات نخور اصلا .خرما .عسل .از این چیزا گرم بخور .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
چرا نمیشه حتی اونایی که نخاعشون آسیب دیده نیمه فلجن با فیزیوتراپی مشکلشون حل میشه شما باید به گفتار ...

از بیپولیه شوهرم پول نداره نونو اب بخورم یا هر کار دیگه

از بیپولیه شوهرم پول نداره نونو اب بخورم یا هر کار دیگه

ببین بی پولی خیلی بده خدا رزق و روزیتون زیاد کنه اما به خاطرش به خودت آسیب نزن اگه لکنتت بدتر بشه که مشکلاتت بیشتر میشه مراقب سلامتی روح و جسمت باش میگن بعد نماز مغرب خوندن سوره ی واقعه رزق و روزی رو زیاد میکنه امتحان کن بلکه حاجت گرفتی

🌃🏙