2777
2789
عنوان

برای بچه عینکی ۶ ساله چه ورزشی مناسبه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 23 پست
چون بچه هامون تو سن رشدن هر سال ممکنه نمره چشمشمون بالا بره تا ۱۸ ۱۹ سالگی که کم کم توقف میکنه ضعیفی ...

اعه خودشون میریزن؟ هر شش ماه میبرم دکتر این همون قطره آیی نیس که موقع معاینه چشم میریزن؟ 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعه خودشون میریزن؟ هر شش ماه میبرم دکتر این همون قطره آیی نیس که موقع معاینه چشم میریزن؟ 

آره همونه ولی رقیق شدشه 

نه رقیق شدشو دکترا میدن به ما خودمون هر شب یه قطره باید بریزیم تو چشمشون

آره همونه ولی رقیق شدشه  نه رقیق شدشو دکترا میدن به ما خودمون هر شب یه قطره باید بریزیم تو چشم ...

نه برا پسر من این قطره ارو نداده فقط خودشون تو‌ سه مرحله تو مطب ریختن و اپتومتریست معاینه میکنه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
نه برا پسر من این قطره ارو نداده فقط خودشون تو‌ سه مرحله تو مطب ریختن و اپتومتریست معاینه میکنه

عزیزم اگه ممکنه شمارتو برام بزار تو چت خصوصی داشته باشمت تو یکی از پیام رسانایی که داری با هم بحرفیم راستش خیلی دنبال کسی بودم که بچش مثه بچه خودم باشه راهنمایی بگیرم هم سن هم هستن بچه هامون تقریبا 

عزیزم اگه ممکنه شمارتو برام بزار تو چت خصوصی داشته باشمت تو یکی از پیام رسانایی که داری با هم بحرفیم ...

باشه قربونت من یاد ندارم پیام بدم پس یه پیام برام ارسال کن

آخه نمره چشمش ۳ سخته کاراته و ورزشای رزمی بپر بپر زیاد دارن با عینک نمیشه

من و داداشم هم چشام همینقدره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂