2777
2789
عنوان

خرید خانه طبقه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 24 پست

سر و صدا داره 

صدای باز و بسته شدن در و اگه پمپ آب نزدیک واحدا باشه صدای پمپ و حرف زدن بقیه ساکنین جلوی در و صدای خیابون و....

از نظر سرمایی هم همکف سرد تره و بستگی به کیفیت پکیجتون داره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من طبقه اولم ولی مستاجرم،طبقه زیر زمین پارکینگه،ی همسایه بلانسبت گاو داریم ک ۵ صب پا میشه با کفش آهنی از پله ها میاد پایین،در ورودی رو محکم میزنه بهم و ماشینش رو با کلی سروصدا میاره بیرون میره سرکار، غیر از این اوکیه،از نظر گرمایشی هم خوبه

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبقه اول زمستون ها  چون زیرش خالیه معمولا کفش سرده و صبح ها که ماشین ها توی پارکینگ روشن میشه دود و بوی  اگزوز میاد داخل واحد و موقع فروش هم دیر فروشه ما یک واحد داشتیم قبلا 4سال طول کشید تا فروختیم

کاربر آقا
2805
ماطبقه اولیم بد نیس سرو صدا همه جا هست حالا اونایی ک خونشون ویلای هیچ صدایی از کوچه نمیاد؟؟؟

نه عزیزم خونه ویلایی اگه حیاط شمالی داشته باشه مطلقا صدایی از کوچه نمیاد

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛

خانه من طبقه اوله و قدیمی  اصلا صدای پارکینگ نمی یاد ٬ و سردم نیست ٬ باید کف خانه را چوبی ( پارکت یا لمینت بکنی ) که گرم بشه و خانه قدیمی صدای کمتری داره چون دیوار های خانه های نوساز مثل پوست پیازه حتی صدای عطسه هم میاد ٬

البته من خانه بزرگتر دوست دارم با تعداد اتاق های بیشتر ٬ خانه حیاط دارم نمیخوام مدام همسایه ها میان توی حیاط بساط پهن میکنند انگار پیک نیکه ٬ اگه اهل دوستی با همسایه هستین خوبه ولی من دوست ندارم با همسایه دوست بشم .