2777
2789
عنوان

کلافگی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 33 پست
من انقدر تو خونه تنها بودم هیجا نرفتم خونواده خودمم پیشم نیستن شهرستان هستن . زنگ زدم خواهر شوهرم می ...

منم رفتم خونه پدرم ۳ ماه موندم خواهرم میگ دیگ نیا شرایط نگهداری تورو نداریم. الآنم زنگ زد با حالت داد و عصبانی میگ چرا گوشیت همیشه خاموشه. داداش زنگ زده گوشیت خاموش بوده بهت فلان فحش رو داد . اون فحش داد چرا بهم میگی منو ناراحت می‌کنی اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس کمه  اطرافیان بجای کمک حال باشن بدتر اذیت میکنن  خودشون یا بچه هاشون انگار نه انگا ...

اووووف اصلا مرض دارن من به خانواده شوهرم گفتم بچم پسره حالا میگن چون زیاد ذوق نمیکنی حتما پسره اعصابمو ریدن توش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من انقدر تو خونه تنها بودم هیجا نرفتم خونواده خودمم پیشم نیستن شهرستان هستن . زنگ زدم خواهر شوهرم می ...

من خانواده خودمم پیشم هستن هفته ای یه بار میرم ‌پیششون 

تازه روزا من زنگ‌ میزنم حالشونو میپرسم اونا هیچی 

چیزی هم ویار کنم خودم درست میکنم یا از بیرون میخرم 

خانواده همسرمم ازم دورن اما از اول بارداریم یه بار هم بهم‌ زنگ نزدن به همسرم زنگ‌میزنن حالشو میپرسن اما من نه 

من فهمیدم از هیچکس نباید توقع داشت حتی خواهر و‌ مادر خودت

منم رفتم خونه پدرم ۳ ماه موندم خواهرم میگ دیگ نیا شرایط نگهداری تورو نداریم. الآنم زنگ زد با حالت دا ...

چقدر منو تو هم دردیم

خانواده خودمون بدترن انگار

مه لقا جون چطور فهمیدین نینی پسره،؟

راستش انتخاب بین تیکر آبی و صورتی سخت بود 

از شوهرم پرسیدم آبی یا صورتی اما نگفتم برای چی میپرسم 

گفت صورتی قشنگه اما من آبی رو بهتر دوست دارم 

منم تیکر رو آبی انتخاب کردم 

اما واقعا جنسیتش برام مهم نیست 

سلامت باشه ان شاءالله 🌹

کاش تیکر ها سفید هم داشت برای کسب که جنسیت بچه ش رو نمیدونه هنوز 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
چقدر منو تو هم دردیم خانواده خودمون بدترن انگار

اره..از طرفی من تهدید به زایمان زودرس یا سقط هستم 😔 خیلی خیلی میترسم سرکلاژ هم شدم الآنم از سینه هام داره ترشح میاد تکونای بچم خیلی ضعیف شده. شرایط منو می‌دونن اما بازم اذیتم میکنن. ای کاش زودتر بچم صحیح و سالم بگیرم دستم بتونم جوابشون بدم