2777
2789
عنوان

زندگی عاشقانه یا زندگی شاهانه

963 بازدید | 41 پست

فرض کنید یه خواستگارردارید که خیلی دوستتان داره واز لحاظ تیپ قیافه خیلی خوبه ولی وضع چندان خوبی نداره و از طرف دیگه یه خواستگار دارید وضع مالی خیلی خوبی داره ولی حسی بهم ندارید و از تیپ قیافه معمولیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی عاقلانه

چن سالی خواننده ی خاموش بودم اما همیشه تاپیکایی رو میرفتم که محتوای سوتی و خنده داره، ی ماهه عضو شدم اونم به خاطر جواب دادن به سوال ی خانوم، متاسفانه این ی ماهو درگیر نی نی سایت شدم و متوجه شدم چقد ادمای دروغین هس اینجا که ما هر روز باهاشون تو واقعیت در ارتباطیم و نمیشناسیمشون، چقد زندگیا که اینجا داغونن و نمیدونم در واقعیتم همینن یا ساخته و پرداخته ی ذهن های مریضن، چقد اینجا کمبود محبت میبینم تو وجود ادما، چقد ادمای مریض و روان پریش میبینم اما برای اینکه دعوا نشه سکوت میکنم، من خودم با اینکه زندگیای بد از نزدیک ندیده بودم اما قصد ازدواج نداشتم الان که نی نی سایتا با این همه زندگیای درب و داغون میبینم رو تصمیم خودم  محکم تر میشم، چرا انقد زندگیاتون مریضه چرا هم دیگه رو دوس ندارید. چرا تو بطن زندگی اکثر کاربرا که میری ی لجنی از توش درمیاد، سرم داره میترکه، میخواستم کاربریمو لغو کنم اما از ۱۴ بهمن تو ی چله ای شرکت کردم و مجبورم گزارش بدم وگرنه لحظه ای تعلل نمیکردم برای ترک اینجا، امان از نی نی سایت، امان

هیچ کدوم زندگی بدون حس وعشق به هم نمیشه زندگی بدون پول هم نمیشه

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
زندگی کارمندی در حد متوسط شایدم کمتر 

من و‌همسرم زندگی خوبی داریم کارمندیم هردو..ولی داداش و بابام درامد بهتری دارن گاها شده بخاطر مقایسه و حرفای هرچند بی منظورشون دلخور شدم رنجیدم ولی شوهرمو با دنیا عوض نمیکنم چون انسانه به تمام معناس..شما هم ببین شخصیتت چجوریه تو زندگی دنبال چی هستی

2810