2777
2789
مشکلت چیه قشنگم؟ 

شوهرم امروز فشارش رقت بالا رد ۱۴ و ۱۵

دیگه عرض کنم ماشین نداریم هیجا نمی تونیم بریم 

عروسی معلوم نیست کی بگیریم باید هنوز عقد بمونم 

فرداسالگرد ازدواجمون چشمام پر از اشکه 

کلی قسط بدهی داریم 

دیگه چی بگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دور از جونت  کاش ما مردن من همتون مشکلتون حل شه  ای خدا اگه اینجوری من بمیرم اما بقیه خو ...

۵ ساله سوزش و عفونت دارم خوب نمیشم،ترخدا برام دعا کن اون هفته میرم دکتر دگه با این آمپول ها خوب بشم افسردگی گرفتم حالم بده ،شوهرم خیلی دوست دارم میترسم از دستش بدم ،تورخدا برای من بدبخت فلک زده دعا کن

۵ ساله سوزش و عفونت دارم خوب نمیشم،ترخدا برام دعا کن اون هفته میرم دکتر دگه با این آمپول ها خوب بشم ...

دعای من اگر گیرا بود که خودم اینقدر بدختی نمیکشم

ایشالله به حق این شب عزیز زودتر خوب شی 

میشه بگی علائمش غیر از سوزش دیگه چی بوده ؟

بعد چجوری عفونت گرفتی ؟؟

حتما برو پیش دکتر بهت قرص ضد افسردگی بده وگرنه مثل من داغون میشی زودتر جلوی این روحیه رو بگیر

این علائم نشانه افسردگی آیا 

من خیلی تو خودم میریزم همچی حتی خواستم نمی تونم به شوهرم بگم 

بعد خیلی ناراحت ولی بروز نمیدم 

خوشحالیم موقتی وقتی یاد بد بختیام می افتم همچی یادم میره فقط منتظر یه معجزه ام خیلی منفی گرام 

اگه میدونی نشانه افسردگی بهم بگو ممنون میشم؟؟

این علائم نشانه افسردگی آیا  من خیلی تو خودم میریزم همچی حتی خواستم نمی تونم به شوهرم بگم  ...

ممکنه باشه حتما برو روانپزشک کمکت کنه روحیت خوب شه ورزش کن کارایی ک دوس دازی انجام بده همه مسیرارو پیاده برو با ماشین نرم

ممکنه باشه حتما برو روانپزشک کمکت کنه روحیت خوب شه ورزش کن کارایی ک دوس دازی انجام بده همه مسیرارو پ ...

ماشین که نداریم 

اصلا نمی تونم یه لحظه خوشحال باشم 

از بس بدبختی دارم  موقتی خوشحالیم 

ممنون امتحان میکنم

بمیرم برات قشنگم  غم آخرت باشع چند سالته

خدا نکنه ممنونم۳۶

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
2810