2777
2789
عنوان

عمو سعید بهم گفت بیا رو پام بشین...

| مشاهده متن کامل بحث + 6612 بازدید | 103 پست

منم متاسفانه بچه بودم ۵ سالم بود میرفتم مغازه خرید کنم صاحب مغازه منو بغل می‌کرد دستشو جا می‌کرد تو شورتم هنوزم ازداوج نکردم و نمیدونم دخترم یا نه چون میترسم برم الان ۳۱ سالمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم. همینطور. امضاتون هم حرف دلمِ. 

💔💔

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم

نوع پوشش خیلی تاثیر داره لطفا لطفا از روی تعصب یا هر چیز دیگه ای این رو انکار نکنید اینو تو خارج هم طی تحقیقات مختلف اثبات کردن باور نمی کنید تو گوگل جستجو کنید مقاله ها و کلیپ هاش رو براتون میاره، به انگلیسی و زبان های دیگه هم جستجو کنید شاید دقیق تر بیاره

موجود کثیف شیطان صفت منتظر طعمه نوع پوشش روش تاثیر بیش تری می ذاره

این طفل های معصوم رو اینقدر لخت و عور نفرستید این ور اون ور به خدا گناه دارن که یه جانور حتی از نگاه کردن بهشون هزار جور فکر پلید و کثیف به ذهنش خطور کنه!

نوع پوشش خیلی تاثیر داره لطفا لطفا از روی تعصب یا هر چیز دیگه ای این رو انکار نکنید اینو تو خارج هم ...

نوع پوشش مهمه ولی یه ادم کثیف و پدوفیل و روانی براش مهم نیست بچه چی پوشیده ، اون چیزی رو که دلش میخواد تو ذهنش تصور میکنه 

دختر من بزرگه ولی پسرم ۷ سالشه بهش یاد دادم رو پای هیچ کس نشینه فقط اجازه داره رو پای منو باباش بشینه،،،،، داداشم میگفت این چرت و پرتا چیه یاد بچه میدی؟ کاش الان اینجا بود تا تاپیک شما رو نشونش میدادم

دختر من بزرگه ولی پسرم ۷ سالشه بهش یاد دادم رو پای هیچ کس نشینه فقط اجازه داره رو پای منو باباش بشین ...

افرین بهت

منم عموم بم دست درازی  کرد 

سنمم کم نبودا همه چیزم میدونستم ولی انگار شوکه شده بودم 

هنوز اون لبخند زشتشو یادمه با اینکه سطحی بود 

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
ایشالا که کسی به اسی نگه لابد پوشش مناسب نداشتی عمو تحریک شده😒

من خودم يه اتفاق مشابه برام افتاده البته نه تو بچگي كه پوششم بد نبوده

ولي يادمه سركار كه بودم محل كارم يه فروشگاه لوازم خانگي بود يه دختر بچه حدودا پنج ساله با پدرو مادرش اومده بود كه تپل بود يه تي شرت كوتاه تنش بود با يه ساپورت صورتي و باسنش بخاطر چاقي مثل يه ادم بالغ برجسته و پر بود خودم نگاه كثيف خيلي هارو رو بچه ديدم لبخند هاي كثيفشون رو و از همه بدتر اينكه يكي گفت توله چه باسني داره و....

اون مادر كور كه نيست ميبينه اندام بچه اش رو بااااايد لباس مناسب تنش ميكرد اين حداقل مراقبت ها از بچه اس

درسته كسي كه كرم داره براش فرقي نداره ولي همين نگاه ها ازار نميده اون مادرو؟!؟

از بازي پرحاشيه،عمدا بباز و بيا بيرون😉هيچي مهم تر از آرامشت نيست😌🦋

ببین منم مشابه اینو داشتم وحتی تو بزرگسالی از ی فرد کثیف توخانواده مون من اعتماد ب نفسم پایین نیومد فقط الان جوری شدم ک غیر از شوهرم کنار هیچ‌مردی احساس امنیت ندارم حتی کنار عموهام دایی هام بااینکه اون بنده خداها اصلا فکرشونم ب چیزی نمیره حتی ولی من دست خودم نیست لعنت ب این ادمای کثییف و‌چنین نر هایی