2777
2789

شاید شما ندونید توده چیه ولی من خوب میدونم.  بار دوممه.  سری قبل مکافات و استرس و هزینه های زیادی رو دست شوهرم گذاشتم.  شوهرم گفت دیگه مواظب خودت باش دیگه بلایی سر خودت نیاری.  ده روز رو مبل خوابیدم بعد پاشدنی عضلاتم خشک. یه کشو قوس شدیدی به خودم دادم از اون وقت بالای نافم درد و توده حس میکنم.  کاری به ناف افتادن هم نداره.  سرچ کردم علایمم اصلا مثل ناف افتادن یا فتق نیست.  دردش هم جوریه مثل زخم چاقو تو گوشتهای داخل شکمم  به شوهرم هیچی نگفتم.  دردو تحمل میکنم.  امروز جارو کشیدم بس همه جا کثیف بود. درد وحشتناکی گرفتم. 

ببین هرچی زودتر برو دکتر!

خواهر من از ی توده توی شکم شروع شد الان جوابش کردن!

البته دور از جون شما

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ببین هرچی زودتر برو دکتر! خواهر من از ی توده توی شکم شروع شد الان جوابش کردن! البته دور از جون شما

دور از جان سرطانه؟ از من چیزی نیست.  من عضلات شکمم بخاطر عملهای جراحی قدیمم ضعیفه.  بار دوممه این طوری شدم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از عمل قبلیم ده سال. ولی من به شدت عضلات شکمم ضعیف و داغونه. دکترم گفته بود تا اخر عمر مواظب باشم😭

شاید فتق شکم باشه .حتما یه دکتر برو به شوهرتم بگو تو که دلت نمی‌خواد مریض بشی پیش میاد دیگه . ایشالا که چیز خاصی نیست . مامان منم داره اندازه پرتقال بالای شکمش دکتر گفته اگه اذیت نکنه مشکلی پیش نمیاد

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت😊🙃
شاید فتق شکم باشه .حتما یه دکتر برو به شوهرتم بگو تو که دلت نمی‌خواد مریض بشی پیش میاد دیگه . ایشالا ...

نه علایم فتق نیست.  دو لا راست میشه انگار یکی خنجر میکشه تو گوشتا شکمم.  و سفت میشه اون سفتی همون توده س.  سری قبل دقیقا همین طوری شدم. دکترا هم راحت عملم نکردن.  دوبار نمونه برداری کردن.  خیلی زجر کشیدم😭😥

دور از جان سرطانه؟ از من چیزی نیست.  من عضلات شکمم بخاطر عملهای جراحی قدیمم ضعیفه.  بار دو ...

متاسفانه بله، ولی گفتن خوش خیمه و درمان بعد جراحی نمیخواد و ی سال بعد وضعش این شد.

خدا رو شکر ک از شما چیزی نیست ولی دکتر برو حتما

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نه علایم فتق نیست.  دو لا راست میشه انگار یکی خنجر میکشه تو گوشتا شکمم.  و سفت میشه اون سف ...

ایشالا خیره عزیزم به خودت استرس نده . کارای خونه رو کم کم انجام بده .کار همیشه هست مهم سلامتی هست

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت😊🙃
متاسفانه بله، ولی گفتن خوش خیمه و درمان بعد جراحی نمیخواد و ی سال بعد وضعش این شد. خدا رو شکر ک از ...

انشالله خدا شفاشون بده. اصلا دستو دلم نمیره دکتر برم.  اونم میگه سونو برو.  دوباره دکتر میدونم نمونه برداری میگه برو.  کلی دردسرو بدبختی😭اون موقع خودم پدرمادرم شوهرم جوان بودیم.  الان همه سنمون بالا رفته اصلا اعصاب نداریم