شاید شما ندونید توده چیه ولی من خوب میدونم. بار دوممه. سری قبل مکافات و استرس و هزینه های زیادی رو دست شوهرم گذاشتم. شوهرم گفت دیگه مواظب خودت باش دیگه بلایی سر خودت نیاری. ده روز رو مبل خوابیدم بعد پاشدنی عضلاتم خشک. یه کشو قوس شدیدی به خودم دادم از اون وقت بالای نافم درد و توده حس میکنم. کاری به ناف افتادن هم نداره. سرچ کردم علایمم اصلا مثل ناف افتادن یا فتق نیست. دردش هم جوریه مثل زخم چاقو تو گوشتهای داخل شکمم به شوهرم هیچی نگفتم. دردو تحمل میکنم. امروز جارو کشیدم بس همه جا کثیف بود. درد وحشتناکی گرفتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از عمل قبلیم ده سال. ولی من به شدت عضلات شکمم ضعیف و داغونه. دکترم گفته بود تا اخر عمر مواظب باشم😭
شاید فتق شکم باشه .حتما یه دکتر برو به شوهرتم بگو تو که دلت نمیخواد مریض بشی پیش میاد دیگه . ایشالا که چیز خاصی نیست . مامان منم داره اندازه پرتقال بالای شکمش دکتر گفته اگه اذیت نکنه مشکلی پیش نمیاد
شاید فتق شکم باشه .حتما یه دکتر برو به شوهرتم بگو تو که دلت نمیخواد مریض بشی پیش میاد دیگه . ایشالا ...
نه علایم فتق نیست. دو لا راست میشه انگار یکی خنجر میکشه تو گوشتا شکمم. و سفت میشه اون سفتی همون توده س. سری قبل دقیقا همین طوری شدم. دکترا هم راحت عملم نکردن. دوبار نمونه برداری کردن. خیلی زجر کشیدم😭😥