2777
2789
عنوان

از اردو جا موند....

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 60 پست
آفرین دقیقا

اینا فکر میکنن مثل فیلما خودشون میشینن و تی وی میبینن بعد به بچه بگی برو بخواب اونم میاد میگه شب بخیر و بوس و می‌ره تو اتاقش میخوابه خب اگه به بچه باشه تا صبحم شده بیدار میمونه دست از بازی نمی‌کشه که

الان پسر من ساعت ۹ کلا همه چی رو خاموش کردیم و رفتیم خوابیدیم تا اونم خوابید و الان خودمون اومدیم تی وی میبینیم

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
اون بچه یه آدم افسرده یا عقده‌ای میشه. این تربیت کردن نیست، سرکوب کردنه.

سرکوب نیست،اتفاقا بازتاب کار خود بچست،اینحا کسی مقصر نیست جز خود بچه،بچه به این نتیجه میرسه که اگر زود خوابیده بودم صبح خواب نمیموندم،بچه متوجه میشه که کار خودش غلط بوده و اون خوشی از دستش رفته،بچه های الان اعجوبه هستن،فکر‌نکنید تین چیزارو عقلشون نمیرسه🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا فکر میکنن مثل فیلما خودشون میشینن و تی وی میبینن بعد به بچه بگی برو بخواب اونم میاد میگه شب بخی ...

پسر منم الان داره پایتخت میبینه و حاضر نیست بخوابه. لعنت به سریالهایی که دیروقت پخش میشه 😁

اتفاقا تا بخوای بچه دیدم اطراف ،بچه تربیتش مهمه،بچه  ای که زبون نفهمه و هی میگی و لج میکنه باید ...

هر وقت خودت بچه داشتی و احساس و معصومیت و ذوقشو برای اردو دیدی و فهمیدی دقیقا تو شش سالگی چقدر معصوم و بی گناه اون موقع بیا اینجا نظر بده ! قسم میخورم این خانوم هم اگه نامادری نبود و بچه خودش بود عمراااا دلش نمیومد اینکارو باهاش بکنه

سرکوب نیست،اتفاقا بازتاب کار خود بچست،اینحا کسی مقصر نیست جز خود بچه،بچه به این نتیجه میرسه که اگر ز ...

انگار با یه مجرم روانی خطرناک طرفی .اون یه بچه ۶ ساله س میفهمی؟ حتما باید قانون و نظم رو یادش داد ولی با بازی و ملایمت و به مرور زمان نه با تنبیه و داغون کردن روح و روانش

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
چقدر نامرد و بی رحمی که با این سنگدلی بچه شش ساله رو میخوای تربیت کنی ! مگه بچه های الان چقدر دل خوش ...

چی میگید صبح صد بار صداش زدیم نیم ساعت داشتیم صداش میزدیم تو خواب لگد میزد ولم کن وقتی بیدار نمیشه چه کنم من صبحی دو بار آلارم با فاصله براش گذاشتم خودم دو ۳ بار با فاصله نشوندمش شوهرمم همینطور چه کنیم بیدار نشد بی رحم نیستیم زیادی خودمونو در اختیار بچه گذاشتیم

انگار با یه مجرم روانی خطرناک طرفی .اون یه بچه ۶ ساله س میفهمی؟ حتما باید قانون و نظم رو یادش داد ول ...

چی میگی خدایی بیدار نشد صبح تقصیر منه به شوهرم گفتم شب دیگه بهش نگو ولی خدایی صبح نیم ساعت داشتیم بیدارش میکردیم

هر وقت خودت بچه داشتی و احساس و معصومیت و ذوقشو برای اردو دیدی و فهمیدی دقیقا تو شش سالگی چقدر معصوم ...

واقعا متاسفم برات که انقدر سطحی نگری این من نامادری ام درست ولی اون دختر منه دوستشم دارم از همه بیشتر روانش برام مهمه اینم بگم ما صبحش شوهرم شاهده نیم ساعت داشتیم بیدارش میکردیم ولی شبش دو بار بیشتر بهش نگفتیم بخواب ایندفعه هم دوبار بیشتر بهش چیزی نمیگم خیلی بهتر شده

چقدر نامرد و بی رحمی که با این سنگدلی بچه شش ساله رو میخوای تربیت کنی ! مگه بچه های الان چقدر دل خوش ...

ان شاالله روح مادرش شاهد باشه و دلش شاد باشهو یکم دلش اروم بشه که بچش در امن و امان و شادیه 

بعدم خانوم اول از همه چی مطمئن شو بعد قضاوت کن من در کنار پدرش که واقعا پدرشه بودم که از اردو جاموند من سنگدل اونم سنگدل بچشو دوس نداره؟؟؟محاله عاشقشه مثل من 

اینم بگم خانوم من درسته شب بیشتر از دو بار بهش نگفتیم بخواب ولی صبحش نیم ساعت تمام کارمون بود صداش میزدیم انقدر خوابش میمود که توپ هم بیدارش نمیکرد من دوبار بغلش کردم چند بار لگد به دست باباش زد که ولم کن دیگه شوهرم گفت زنگ سرویسش بزن نیاد بنده خدا