2777
2789
عنوان

از اردو جا موند....

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 60 پست
چقدر نامرد و بی رحمی که با این سنگدلی بچه شش ساله رو میخوای تربیت کنی ! مگه بچه های الان چقدر دل خوش ...

من لایک کردم، ولی از قسمت آخر حرفاتون چیزی نمی‌دونم.

بچه خودش نیست؟!

در هر صورت بیرحمانه بود واقعا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اولین بچه س زیاد سخت گیری میکنی برای دومی اینطور نمیمونی و بعدها اینارو میفهمی . کارت درست بوده ولی نه با جا موندن از اردو.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

خب عزیزم اگه بخوای زود بخوابه شما خودتونم باید ساعت ۹ شب کلا خاموشی بدید که بچه بخوابه بعدش بلند شین هرکاری دوست دارید بکنید ظهرا هم نخوابه

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
چقدر نامرد و بی رحمی که با این سنگدلی بچه شش ساله رو میخوای تربیت کنی ! مگه بچه های الان چقدر دل خوش ...

چرا اینجوری میگی؟ اتفاقا بهترین کار رو کردن،افرین،باااادی یه جایی این بچه بشینه سرجاش و قانون و نظم یاد بگیره،وظیفشه صبح بیدار شه و بره مدرسه،حالا یبار براش اینجوری شد تا بار اخرش بشه

منم از دست دخترم عصبی میشم که چرا دیر میخوابه ولی میدونم که تقصیرِ خودمم هشت چون خودم دیر میخوابم اینم وایمیسته تا من بخوابم بعد میخابه.

تو هم احتمالا خودت تا ۱و۲ بیداری،اونم اینجوری یاد گرفته

خدای مهربونم سیپورت

پسر من هم پیش دو هست، من متوجه شدم اینا اصلا هنوز درکی از زمان و دیر شدن ندارن.

مثلا به پسرم میگم سریعتر لباس بپوش دیرت میشه دعوات میکنن، کلا لباس پوشیدن رو کنار می‌ذاره و فقط از من می‌پرسه راست میگی دعوام میکنن؟ فقط حرف میزنه و اصلا نمی‌فهمه که داره دیرتر میشه.

یا یهو به یه جا خیره میشه و وایمیسته. اصلا نمی‌فهمه باید عجله کنه.

من جای شما بودم خودم بیشتر از اون بچه غصه می‌خوردم.

برای جا موندن از اردو خیلی کوچیکه بهتره بیدازش کنی  اردو زمان مناسبی برای تربیت نیست

دقیقا دست میذارن رو ی چیزی ک میدونن بچه براش چقدر ذوق داره

بعد همینا تو ذهن بچه 6 ساله میمونه میشه ریشه خیلی مشکلات در اینده

فکر کنم زیاد با بچه‌ها سر و کار نداشتید تا حالا

اتفاقا تا بخوای بچه دیدم اطراف ،بچه تربیتش مهمه،بچه  ای که زبون نفهمه و هی میگی و لج میکنه باید تنبیه بشه،همونطور که وقتی کار خوب میکنه تشویق میشه،از الان به قانون احترام نذاره،پس فردا میشه یکی مث خیلیا توی مملکت،ینی چی که صبح بلند نمیشه بره مدرسه😒