2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 45 پست

طفلک با نوشتن کسی نخواند و باز نکند فک کرده مهر و موم میشه دفترش نمیدونه مامانا تو هر سوراخ سنبه ای سرک میکشن🥴

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
نباید دفتر خاطراتشو میخوندی ولی.. بابای منم این کارو کرد و خیلی خیلی حس بدی بود.و خجالت کشیدم ب ...

ببین عزیزم پدر و مادر به قصد تجسس این کار رو نمی کنن. از روی نگرانی و دلواپسی سعی می کنن بچه هاشونو زیر نظر داشته باشن. که اولین نفری باشن که اگه جایی نیاز به راهنمایی یا کمک داشته باشن، کنار فرندانشون قرار بگیرن.  اینم بدونین که هیچ کس به اندازه پدر و مادر صلاح بچه ها رو نمی خوان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک نمیکنم مسئله حادی باشه منم تو ابتدایی تو عروسی عاشق یه پسری شده بودم که باهم قایم باشک بازی کرده بودیم بعد اومده بودم خونه یه نامه نوشته بودم براش و توش آهنگ بنیامین رو نوشته بودم که ببرم مدرسه بدم دخترعمم ببره براش آخه فامیل اونا بود انقدم زرنگ بودم که نامه رو قایم کرده بودم زیرفرش مامانم پیداش کرده بود 

2805

وای من بچه بودم هروقت پدرم تنبیه ام میکرد یادعوام میکزد تویه دفترمینوشتم وزیرش هم مینوشتم به زودی انتقام میگیرم ازت وتوپیری زجرت میدم وفلان🤣🤣🤣🤣بعدیه روز خوندش تمام دفتررو آتیش زد به مادرم گف اگه این دفتر میموند فکرکنم بزرگ بشه منو میکشه😂😂😂😂

لطفابرای تشکیل قلب بچم صلوات بفرست
وااای نباید دفترو باز میکردی  بچه حریم خصوصی میخاد هرچقدر هم که کوچیک باشه باید یه فضای مخصوص ...

نه سعی می کنم، رابطه م باهاش طوری باشه که خودش بهم اجازه خوندن بده.

اونایی که میگین نباید بخونه .   مامانشه باید بدونه  باید راه حل پیدا کنه.   دختر خودم رو مثال میزنم بگم آره دفترش رو نخونم حریم خصوصی هست .پس فردا بره اتاقش سیگار بکشه بگم ولش کن حریم خصوصی هست.

واقعا فازتون  چیه. از روشنفکری فقط اسمش رو شنیدین

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
اونایی که میگین نباید بخونه .   مامانشه باید بدونه  باید راه حل پیدا کنه.   دختر خودم ...

والا خودتم حریم خصوصی لازم داشتی تو بچگی . مگه سیگاری شدی ؟ خودم سر همین قضیه جونم دراد دیگه نمیتونم به مادرم بگم . اولین دفه که پریود شدم چیز زیادی نمیدونستم ولی از ترسش سکته کرده بودم نمیگفتم .

خوبه پس‌فردا یکی مزاحم بچت بشه باهات راحت نباشه بهت بگه ؟ واس خودم که این مورد زیاد پیش اومد

اونایی که میگین نباید بخونه .   مامانشه باید بدونه  باید راه حل پیدا کنه.   دختر خودم ...

عزیزم شما باید جوری باشید که بچه خودش بیاد بهتون بگه چه ربطی به روشن فکری داره واقعن خودتونو دودقیقه جای بچها بزار 

رامین عشق تیم ما      رامین خوشتیپ ما 

بچه ها اینقدر از ظهر ذهنم مشغول بود، با یه روانشناس صحبت کردم،

گفت باهاش سر صحبت رو باز کن و فقط باهاش همدلی کن و تاییدش کن. 

گفتم من میگم چطور این چیزا رو از ذهنش دور کنم، شما میگین همدلی کنم؟

گفت آره ازش بپرس از کی بهش حس داری؟ چطور شد بهش حس پیدا کردی؟

آخرش هم سعی کن بهش بگی فقط روی درست تمرکز کن🙄

فقط یه حریم خصوصی یاد گرفتن همه جا ب کارش میبرن

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
بچه ها خیییلی ذهنم درگیره..🤒

تو خونه شبکه های جم نگاه میکنید

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
2810