2777
2789

دکترا از روی اونجاش هم به زور تشخیص میدن جنسیتش رو 🤣🙌🏻 

چه توقعاتی دارین 🤧 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امکان نداره گلم. فقط آنومالی که اونم درصد کمی خطا داره حالا کف دست میخواد نشون بده؟؟؟؟؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
امکان نداره گلم. فقط آنومالی که اونم درصد کمی خطا داره حالا کف دست میخواد نشون بده؟؟؟؟؟ 

والا دیدم که میگن از روی خطای کف دست...ان تی چن درصد درسته؟

ب امید رسیدن ب هدفم.  

ی هفته بعد بهم میگن چقدر بده انتظار

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
والا دیدم که میگن از روی خطای کف دست...ان تی چن درصد درسته؟

ان تی خطاش زیاده. افراد کمی رو دیدم که ان تی براشون درست در اومده

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
ی هفته بعد بهم میگن چقدر بده انتظار

اره واقعا انتظار سخته

منم‌یک‌هفته بعد آنومالی دارم.ان تی نگف‌بهت؟

گفت شاید دختره ولی دکتر خودم گفت فقط الکی حدس میزنن اگه بگن دختره مطمئن نباش شاید دختر یا پسره قطعی نیست

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد