2777
2789
عنوان

بنظرتون خود*کشی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 44 پست
بدون همه مشکل دارند فقط نوع مشکل هر کس فرق داره...با مرگ مجازات سختری داری ادم های که خودکشی کردند ل ...

دلم می خواد فرار کنم لحظه های زندگیم داره مضخرف تر و مضخرف تر میشه. هیچی هدفی تو زندگیم ندارم حتی ی دوست هم ندارم. حس نفرت به خودم دارم

بابا قوی باش 

بخدا ک بعدا ک ب این ذعذغه هات میخندی

کاربر دلاراااامم هستم..کاربریم تعلیق شد.. روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالب اینه که با مامانم حرف زد ولی مامانم گفت همین مونده که اسم دیوونه و افسرده رو خودت بذاری

خودت تمام تلاشتو کن خوب شو چیزا و کارایی ک بهت ارامش میده رو انجام بده سعی کن استقلال مالی هم داشته باشی

پشت کنکور موندن سخت نیست؟

نه چه سختی 

تمام تلاشتو بکن که اگر الان نتونی قوی بشی حسرت واقعی رو بعدها میخوری ،زمین خوردن هیچ اشکالی نداره فقط بعدش با تمام قدرت بلندشو

تو حتما میتونی❤️

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

درکت میکنم سخته 

منم یه دوره میگفتم خداکنه قبل کنکور بمیرم نگن کنکور داده قبول نشده بگن نتونسته که گذشت بازم اون شرایط

کلا طبیعیه تقریبا همه همینن 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

من خودم خیلی افسرده بودم 

انگار تو قلبم شمشیر زدن به قدری حس غم داشتم 

بعدش متوجه شدم یه ویتامینی هست بهش میگن ویتامین ب 

اگه اون کم باشه همش حس غم و بی حالی هست 

رفتم داروخونه همه ی اینارو به طرف گفتم

قرص ب کمپلکس بهم داد، برای من خوب بود 

یچیز دیگه خوابمم زیاد بود ، قرص کافئین خریدم ، خیلی خوبه 

گفتم شاید کمکت کنه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

ببین کنکور منم بگا داد 

ریزش مو خنده ی عصبی 

استرسسسسسسسسس 

جوش 

فقط بگم واسه درس خم به ابروت نیار

من عمرا بذارم بچم یه روز واسه کنکور و درس و امتحان ناراحت باشه 

🍒🍒لیدی احساساتی میشه..👩🏻‍🦯

صددرصد که ما نمیتونیم شرایط تو رو درک کنیم

اما خب چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اگه درس نخونی و تو روشون بمونی بگی نمیخوام نمیتونم توانم همینه و شاید اصلا امسال هم قبول نشم چی میشه تهش؟ از خودکشی و مرگ بدتر میشه؟؟ نه.

پس دلو بزن به دریا همه حرفاتو به خانوادت بزن بالاتر از سیاهی رنگی نیست . . .

خودت تمام تلاشتو کن خوب شو چیزا و کارایی ک بهت ارامش میده رو انجام بده سعی کن استقلال مالی هم داشته ...

چند ماه پیش بشدت به پول نیاز داشتم اومدم و چند جا درخواست کار آنلاین دادم ولی نشد متاسفانه

2810