2777
2789
عنوان

بنظرتون خود*کشی کنم؟

562 بازدید | 44 پست

سلام من کسی هستم که توی تمام عمرش نفر اول کلاس و مدرسه بوده. تمام معدل هام 20 بوده و همیشه عاشق درس خوندن بودم. امسال کنکوری هستم رشته تجربی. حدودا مدت طولانی ای میشه که افسردگی گرفتم و خیلی مشکلات زیادی هی بهم اضافه شد. چند ماهی هست که اصلا درس نخوندم حالم بشدت خرابه و از همه چیز و همه کس مخصوصا خودم حالم بهم می خوره. از کتابام می ترسم و خیلی حس بدی دارم. امتحانات چند ماه اخیر رو افتضاح دادم. خانواده ام سر درس خوندن خیلی بهم فشار میارن. مشکل مالی شدید هم داریم و من هیچ کسی رو ندارم که راجع به مشکلاتم باهاش صحبت کنم. از درون دارم منفجر میشم نه می تونم با کسی حرف بزنم نه می تونم درس بخونم نه می تونم گریه کنم. انقدر بهم فشار میارن که مجبورم مدام بهشون دروغ بگم و ی مدته انقدر همه چیز رو دلم سنگینه میکنه که می خوام خودمو بکشم.....

سلام

چرا خود.....کشی ؟

بخاطر کنکور 

نشد سال بعد دوباره برا کنکور میخونی 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم چه حسی داری ولی این روزا هم میگذره،سنی نداری تازه اول راهی،از همین فردا شروع کن اگر امسال قبول شدی که چه بهتر اگر نشدی هم فدای سرت تلاشتو کن برای سال دیگه

ناامید شدن از الان خیلی زوده،باید قوی باشی در اینده مشکلات خیلی بزرگتری ممکنه سر راهت باشن،خودکشی که نشد راه

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

برای درس و کنکور 😒 

حالا فک میکنید ته درس خوندن تو مملکت ماچیه که میخوای زندگی خودت رو بابتش تموم کنی 

می‌دونم مشکلات دیگه ای هم داری 

ولی دلیل اصلیت درسته

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

استارتر درکت میکنم این روزا رو گذروندم 

میدونم کنکور سختی های خودش داره ....

مشکلت قابل حل شدن 

تو این زمان باقی مانده درست بخون 

اگر هم یک درصد احتمال بدیم نشه

سال بعد فرصت داری 

زندگیت خیلی با ارزش اینو یادت باشه🌱

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام چرا خود.....کشی ؟ بخاطر کنکور  نشد سال بعد دوباره برا کنکور میخونی

خیلی تهدیدم میکنن که حق نداری پشت کنکور بمونی، اگه بمونی اصلا حمایتت نمیکنیم مامان بیشتر از اینکه نگران من باشه نگران آبروش تو فامیل، میگه بچه های خنگ فلانی پزشک شدن اون وقت شانس بد من این دختر درس نمی خونه

علت خودکشی:درس‍؟

درس توی خونه ما حکم همه چیز رو داره. اگه درس نخونی بهت محل نمیزارن و میشی مایه ننگشون. منم خیلی داغونم. راه حل مناسب تری به ذهنم نمیرسه. مامانم بشدت کنترلم میکنه روزی سی بار میاد تو اتاقم سر میزنه که ببینه درس می خونم یا نه حتی اجازه نمیده در اتاقم رو قفل کنم

دروغ نگو حرفتو راحت بزن بهشون با یه مشاورم حرف بزن به نفع خودته به خودکشی ام فکر نکن به نظرت روزای ا ...

من یا باید خود*کشی کنم یا باید حالم رو خوب کنم اما نمیدونم چجوری...با روانشناس هم صحبت کردم تشخیص داد که افسردگی حاد دارم پول زیادی میگرفت و دیگه نتونستم برم پیشش. اگه حالم خوب نشه نمی تونم آینده خوب و قشنگی واسه خودم بسازم

من یا باید خود*کشی کنم یا باید حالم رو خوب کنم اما نمیدونم چجوری...با روانشناس هم صحبت کردم تشخیص دا ...

با مشاورت حرف بزن ک با خانوادت مشکل و بیماری تو بگه اگه خودت نمیتونی 

2810