2777
2789
عنوان

۳روزه از دعوام با پدرشوهر میگذره هنوزم ادامه داره خانواده ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 190 پست
شوهرم زنگ پدرش زد صدتا فحشش داد گفت خونه ماله زنمه شورتمم ماله زنم من هیچی ندارم . ولی من آروم نمیشم ...

تو دیگه چقدر کشی بنده خدا یه چیزی گفته چرا شوهرت انداختی به جون خانوادش بابا مال دنیا رو باید گذاشت ورفت چرا سیاست به خرج نمیدی مثلا الان خیلی شیری این کارو کردی 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻
اگه هنوز خونه به نامت نیست بدون، واقعا خونه برای شوهرت هست، دعوا روی حباب نکن، اگه سیاست داشتی و واق ...

عزیزم اولش خونه به نام پدرشوهرم بود با هزار بدبختی چندماه پیش مجبورش کردم زد به نام شوهرم. پای فامیل ووهمه رو کشیدم وسط چون همه میدونستن ما ساختیم و شوارم فقط به باباش وکالت داده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم زنگ پدرش زد صدتا فحشش داد گفت خونه ماله زنمه شورتمم ماله زنم من هیچی ندارم . ولی من آروم نمیشم ...

وقتی شوهرت اینارو گفته، خیلی زشته که تو داری کشش میدی

مهم شوهرته نه اونا

به خودت بیا

به خدا خونه از چشمم افتاده. شوهرم از چشمم افتاده. انگار اخر خط رسیدم . همش گریه میکنم. هیچ کس هم درک ...

استارتر به نظرم برو پیش روانشناس اگه خونه رو شوهرت ساخته چرا باید بزنه به نام تو چرا میری هی دعوا میکنی مگه سلیطه ای؟!خب درست بگو ببینیم تو هم زحمتی کشیدی برا خونه یانه به نظرم بیشتر مشکل اعصاب داری عزیزم

بی سیاستی دیگه سر همچین چیزی دعوا میندازی 

به شوخی و خنده میگفتی من همه چیزم مال شوهرمه جونمم میدم خونه که چیزی نیست

یکم زبون میریختی بهتر نبود تا زندگیتو نابود کنی؟

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

اسی تو رو خدا جواب این سوالو بده

واقعا الان چی بشه آروم میشی؟

چطوری این عصبانیتت تموم میشه؟

شوهرت گفته خونه میزنم به نامت . با پدرشوهرتم که دعوا کردی. شوهرتم که باباشو فحش داده. دیگه چی میخوای؟

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

یه حرف دیگه به قول دوستمون چاقو بردار برو پدرشوهر را تیکه تیکه کن ولی سر این موضوع با همسرت دعوا نکن .خودخوری تو و درگیری لفظی با همسرت .پدرشوهر را به هدفش میرسونه. یکبار بجنگ و تمومش کن .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
وقتی شوهرت اینارو گفته، خیلی زشته که تو داری کشش میدی مهم شوهرته نه اونا به خودت بیا

اینقدر دیشب شوهرم گریه کرد و التماسم کرد که تموم کنم گفت به خدا نمیتونم بکشمش نمیتونم کتکش بزنم دست من نیس دیگه ادامه نه . گفت ۲بار رودررو باهاش دعوا کردم. باز جلوم زنگ زد بهش گفت من خونهدنمبخوام هیچی نمیخوام ماله زنمه فردا هم میزنم به نامش

اگه هنوز خونه به نامت نیست بدون، واقعا خونه برای شوهرت هست، دعوا روی حباب نکن، اگه سیاست داشتی و واق ...

ما رفتیم خونه بخریم همسرم‌خودش به نامم کرد یک ماه هم بود عروسی کرده بودیم بنظرتون مرد خوبیه؟😐😂 فقط نصفشو پول جهازم بود 

اینقدر دیشب شوهرم گریه کرد و التماسم کرد که تموم کنم گفت به خدا نمیتونم بکشمش نمیتونم کتکش بزنم دست ...

خوب الان‌چی میخواهی از شوهرت تا آروم بشی

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .
قبلا یکبار ابن حرف زد بهم ولی هیچ کس باور نمیکرد کا بزنه. مثلا ادم خیلی با شخصیتی هس. این سری جلو ما ...

چقد کثافتن ایناروباید جر بدی، بچرومیگه مال باباشه، احمق توام زنیییییییی چرا این حرفو میزنی 

سلام

امیدوارم تاپیکت سر کاری باشه.

امیدوارم همه ی بزرگترها احترام خودشونو داشته باشن.

امیدوارم همچین پسر های ناخلف و نانجیب  و عروس های کینه توز و  سلیطه ای وجود نداشته باشن.

امیدوارم خدا همچین پسر و همچین عروسی نصیب هیچ خانواده ی آبرو داری نکنه.

هان مشو نوامید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) .خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار. الْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ. 🍀《خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم بخیر کن》خدایا تقدیر فرزندانمان را زیبا بنویس و آنها را سالم ،صالح ،خوش روزی ،خوش قدم  و عاقبت بخیر بفرما .مهربان پروردگارم! ما را از جانب عزیزانمان مورد آزمایش قرار نده یا ارحم الراحمین، ظالمان را بر ما مسلط نگردان یا الله یا ربّاه یا سیداه...