2777
2789
عنوان

۳روزه از دعوام با پدرشوهر میگذره هنوزم ادامه داره خانواده ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 190 پست
شوهرم زنگ پدرش زد صدتا فحشش داد گفت خونه ماله زنمه شورتمم ماله زنم من هیچی ندارم . ولی من آروم نمیشم ...

خوب قبل از اینکه شوهرتم با خودت بد کنی و بهت بی احترامی کنه دیگه کوتاه بیا و با متانت از حمایتش تشکر کن مردا تا یه حد کمی ظرفیت آشوب و جنجال دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ببین،خونواده ی عروس میگن خونه ی دخترمون،خونواده ی داماد میگن خونه ی پسرمون، یعنی انگار تو دهن اف ...

دقیقا 

خدانصیب نکنه 

سر چه چیزایی تو خانواده ها دعوا میشه!!!!! ؟؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
من تاپیکای قبلی شو خوندم حق داره  ولی با داد و بیداد چی حل میشه؟  مگه همه آدمای سن بالا ...

منم میگم بهترین جواب اینه که بره خونرو بزنه به نامش 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

اینقدر بی سیاست بازی و کولی بازی دربیار که شکست خورده در انتها تو باشی، اولا حتما و حتما بس کن و حتما و حتما اول خونه رو بزن به نامت، تمام و کمال ،سریع این کار رو بکن، دوما حتما و حتما و حتما تمام کن این مسخره بازی رو، چون تا الان که نازت می کشن و در اوج هستی جریان رو تمام کن، خانومی خونه رو بزن به نامت، و عاقل باش، به جای گریه فکر کن، خانومی.... با سیاست، اصلا و ابدا نیستی، خونه باید در سند به نامت بشه، سریعتر این کار رو انجام بده و با درافتادن با یک پیرمرد خودت رو شکست خورده نکن، بس کن

پاشو برو خونه رو بزن به نام خودت بعد نشونش بده بگو این خونه منه

به خدا خونه از چشمم افتاده. شوهرم از چشمم افتاده. انگار اخر خط رسیدم . همش گریه میکنم. هیچ کس هم درکم نمیکنه

اروم نمیشم ۳ روزه هیچی نخوردم همش گریه میکنم.زجر کش شدم.چرا یک پیرمرد با ۶۰سال سن به من این حرف بزنه

پدرشوهر من بالای ۸۰سالشه من جای نوه اشم .انقدر دق داره زندگی مارو میبینه یرقان کرده انقدر حسوده که نگو .من در مقابل تمام دخالتا و فتنهاشون تنها کاری که کردم رفت و امدم خیلی کمه یعنی سالی یه بار .اونم بچه هامو نمیبرم دیکه میخان دق کنند به امید خدا .حالا چقدر شوهرم بهشون خوبی کرد به شوهرمم تو دهنی زد 

اروم نمیشم ۳ روزه هیچی نخوردم همش گریه میکنم.زجر کش شدم.چرا یک پیرمرد با ۶۰سال سن به من این حرف بزنه

مادر شوهر منم اینطوره هرچی دارسم واسه شوهرمه نه من😒

ولی ینفر گفته بود اینجور مواقع بگین

مثلا شما بگو سعد خودشم مال منه چه برسه به خونش😊

شوهرم زنگ پدرش زد صدتا فحشش داد گفت خونه ماله زنمه شورتمم ماله زنم من هیچی ندارم . ولی من آروم نمیشم ...

وای 

چه عجیبی استارتر 

خدانصیب نکنه 

عجیب تر از تو شوهرته! 

بخاطر این حرف باباشو فحش داده😬😬😬😬

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد....