2777
2789
عنوان

۳روزه از دعوام با پدرشوهر میگذره هنوزم ادامه داره خانواده ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 190 پست
به خدا خونه از چشمم افتاده. شوهرم از چشمم افتاده. انگار اخر خط رسیدم . همش گریه میکنم. هیچ کس هم درک ...

مشکل داری اینطوری خودتو نشون دادی باور کن از نظر روحی روانی مریضی دنبال بهانه بودی 

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
خونه زن و شوهر نداره . من میگم پکیج خونم خرابه. پدرشوهرم گفت خونه تو نه . خونه سعید

به جای اینهمه جنجال اقدام کنید برای گرفتن سند و به نام زدن خونه . سعی کن حساسیت ایجاد نکنی که برن شوهرتو آموزش بدن . برید با هر نسبتی که توافق کردید برای خونه سند بگیرید بکنید تو چشم پدر شوهر ولیییییییییییییییییی بدون جار و جنجال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشقم شوهرت وقتی اینارو گفته تودیگه کشش نده اروم باش ایولا ب شوهرتتتت خوشم اومد

همیشه دور از چشم شوهرم تهدید میکنه یا متلک میگه. سری قبل شوهرم اینقدر عصبانی شد پدرشوهرم ۵روز خونه نیومد تا شوهرم اروم شد برشت

اگه هنوز خونه به نامت نیست بدون، واقعا خونه برای شوهرت هست، دعوا روی حباب نکن، اگه سیاست داشتی و واقعا خونه برای تو بود و شکست خورده در انتها تو نبودی که الان سند به اسمت بود، برای حرف حق داری گریه میکنی، چقدر ساده و بی سیاست هستی، خونه برای کسی هست که سند به نامش هست

به خدا خونه از چشمم افتاده. شوهرم از چشمم افتاده. انگار اخر خط رسیدم . همش گریه میکنم. هیچ کس هم درک ...

عزیزم ی آرام بخش بخور خودت رو آروم کن .خودت و سلامتی آت مهمه.فعلا خونه رو بگیر ی مدت نرو.اروم باش 

یبار خواهرشوهر خالم بهش گفته بود اون خونه مال تو نیست یه دختر جوون میخایم بگیریم واسه داداشم خونه مال اونه تو رو میندازیم بیرون 😶 خالمم برد خونه رو زد بنامش گفت تو مواظب باش داداشت رو نندازیم بیرون زن جدید پیشکش ،بدون هیچ دعوا و جنجالی

وا این کارا چیه؟😐عزیزم وقتی ازدواج میکنی یعنی به بلوغ فکری رسیدی 😐با همسرت دعوا کنی اشکال نداره ولی حرمت نشکن …

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷
اروم نمیشم ۳ روزه هیچی نخوردم همش گریه میکنم.زجر کش شدم.چرا یک پیرمرد با ۶۰سال سن به من این حرف بزنه

خودت با این رفتارت زندگیت را نابود میکنی .مردم وقتی ببین رو چیزی حساسی وقتی کم میارن در برابرت از همون موضع بهت حمله میکنن .حالا خونه تو یا شوهرت مگه فرقی داره ..دختر ول کن اینکارا  یه عالمه دشمن رودر رو و مخفی برای خودت میتراشی .شک نکن اگه الان شوهرت همراهت هست چهار صبا دیگه ته دلش ازت کینه به دل میگیره .نکن عزیزم

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .

مثلا باگفتن اون چه اتفاقی میخاد بیفته؟! 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

چقد خنده دارید شماها... شما از رنج و سختی و از صبر چیزی میدونی!؟ 

اصلا و اصلا این رفتار شما اسمش شجاعت و بی باکی نیستااا

شما اگه داستان زندگی مارو بشنوی چیکار میکنی؟؟ 

من مادرم هرروز هم شاهد این رفتارا بوده اما بخاطر زندگیش دم نزد ، الان بهترین ها رو داریم و با موفقیتمون چشمشون در اومده 

حرف و دعوا ک فقط باعث میشه احترامتون بره زیر پا و زندگی خودتون نابود بشه درست همون چیزی ک میخوان ، چرا دشمن شاد کن میشید؟ گاهی باید نشنیده گرفت تا ارام تر زندگی کرد .. من دوست ندارم توی فضای مجازی باعث دلخوری کسی بشم یا دخالت کنم از کارما میترسم راستش اما دوستانه بودن حرفام 

امیدوارم که توی عصبانیت تصمیم نگیرید

عصبانیت آدم رو کور می‌کنه ... و بترسید از این طرفداری بچگانه همسرتون ، ایشون ولی پدرش رو زیر پا می‌زاره براش راحته روزی هم شما و حتی خانوادتو تخریب کنه ... رفتار هرکسی با خونوادش با پدرمادرش ک سالها زحمتشو کشیدن نشون دهنده شخصیت و اصالت اون آدمه... شما نباید با فشارهایی ک به همسرت آوردی باعث می‌شدی بی احترامی کنن و اختلاف بیفته بینشون، نتیجشو بعدها خودتون می‌بینید .... مراقب زندگیتون باشید ....