2777
2789
عنوان

لطفا بیاین راهنمایی کنین😒درمورد پسرم و معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریاضیش سخته باروشهای مافرق میکنه یه نینی دارم که اصلا نمیزاره

خدا حفظش کنه مامان من اگر یه روز خونه نباشه خواهرم یه خط هم تکلیف نمی نویسه ماعم یه کوشولو داریم یه سالشه 

بزن تو نت اون دورانی که مدارس مجای بود تو تلوزیون آموزش بود اونارو ببینه قسمت به قسمت

تو مسعله مشکل داره فقط با تقسیم ۵عددی تکنیکی

مسئله که مشکل اکثر بچه هاس.معلم کاری نمیتونه بکنه.باید انقددددد نمونه سوال حل کنه که دستش بیاد چی به چیه.برا اون یکی هم یکی دو حلسه کافیه دیگه.بگو فقط تقسیم کار کنه باش

خدا حفظش کنه مامان من اگر یه روز خونه نباشه خواهرم یه خط هم تکلیف نمی نویسه ماعم یه کوشولو داریم یه ...

ببین مثلا کتاب ریاضیو بلده ولی کاربرگ که می‌فرسته معلم اینارو بلد نیست چون مثل کتاب نیست

منم موندم چجوری بگم راه حلشو،جوابشو بلدم فقط نمیدونم چجوری حالیش کنم

مثلا تو کسر مشکل داره با حل مسعله  برم جیبگم به معلم؟؟؟

معلم خودش اول یه تست میگیره حتما که بفهمه.

ولی شما هم بدونی تا حدودی خودت بد نیست

بعضی بچه ها درسو زود یاد میگیرن ولی تمریناشون نمینویسن و یادشون میره، اما بعضیا کلا در یادگیری کند هستن وگرنه تکلیفو مینویسن.

مسئله که مشکل اکثر بچه هاس.معلم کاری نمیتونه بکنه.باید انقددددد نمونه سوال حل کنه که دستش بیاد چی به ...

تقسیمو میتونم حالا کارکنم باهاش مشکل اصلی مسعلست فقط

خودمم زیاد وارد نیستم تو مسعله متاسفانه 

چجوری به معلمه بگم؟؟