2777
2789

سلام ❤️

امیدوارم سلامت باشید 🌱

ازتون عاجزانه درخواست میکنم برای یه مریض 23 ساله ، مبتلا به بیمای استیل یا AOSD دعا کنید .‌

این بیماری یه بیماری نادر و متاسفانه غیرقابل درمانه ...‌ علت ایجاد بیماری هم نامشخص!

با شروع بیماری ، بدن به اشتباه به تمام مفاصل خودش حمله می‌کنه و در نهایت باعث ناتوانی جسمی میشه و فرد هرروز درد می‌کشه و هیچ مسکنی اثر نمیکنه . این درد با تب ۳۹ درجه هم همراهه ...  

ازتون عاجزانه خواهش میکنم دعا کنید ، چون جز خدا هیچ کس قادر به رفع این بیماری نیست . خواهش میکنم از شما ، شاید خدا منتظر صدای شماست تا این آتیش رو برای ما خاموش کنه 😭

ممنونم 🙏

ازتون عاجزانه خواهش میکنم التماستون میکنم اگه مشرف شدید حرم ، بی‌زحمت امام رضا رو به غریبی و غربتش قسم بدید که شفای برادر منو از خدا بگیرن 😭 آخه برادرم برای درمان و دریافت داروها دور از خانواده یه شهر دیگه‌اس ، غریب و بی‌کس... 💔

جسارت و بی‌ادبی منو ببخشید ولی به خدا از همه‌جا درمونده شدم....

اسم برادرم امیر علی هست فقط ۲۳سالشه 😞

ان‌شاءالله سالیان سال در کنار عزیزانتون در شادی و سلامتی و آرامش زندگی کنید 💌 حاجت دلتون روا 💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید