2777
2789

چند روزه سرگیجه دارم فشارمم کلا رو هفت یا هشته ضربان قلبمم نود یکمم به بو حساس شدم کمی هم سینه ام درد میکنه کیا با این علامتا باردار بودن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سر بچه اولم یه هفته قبل موعدم سرگیجه و افت فشار داشتم... رفتیم دکتر گفت احتمالا بارداری. اگر تاخیر داشتی برو ازمایش... یادش بخیر شوهرم تا خونه بشکن میزد و قر ریز میریخت.... و باردار بودم. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
من سر بچه اولم یه هفته قبل موعدم سرگیجه و افت فشار داشتم... رفتیم دکتر گفت احتمالا بارداری. اگر تاخی ...

آخی عزیزم خدا حفظش کنه منم یه دختر دارم برای بچه دوم اقدام کردم چهار روز دیگه موعدمه 

آخی عزیزم خدا حفظش کنه منم یه دختر دارم برای بچه دوم اقدام کردم چهار روز دیگه موعدمه 

ممنون عزیزم. ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد براتون 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
آره عزیزم گاهی ولی عجیب سرم گیج میره شما باردار بودین با این علائم 

به جز فشار پایینش آره من همیشه فشارم 9 هست 

سرگیجه، حال تهوع، تلخی دهن، و عقب افتادن پریود 

دنبال حمایت هیچکس نیستیم                                      اسپانسر ما خداست.....🤍🤍🤍
جنسیت بچتون چی بود 

اولی دختر... سه تای دیگه پسر... 

سه قلو بوود؟؟😃😃 سرگیجه سر اولی بود یا پسرا 

نه عزیزم... تک تک اومدن😁😁😁😁😁سرگیجه برا دخترم بود... پسرا هم هرکدوم علایمشون متفاوت بود و ویارم با قبلی فرق داشت. 

2810