بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سر بچه اولم یه هفته قبل موعدم سرگیجه و افت فشار داشتم... رفتیم دکتر گفت احتمالا بارداری. اگر تاخیر داشتی برو ازمایش... یادش بخیر شوهرم تا خونه بشکن میزد و قر ریز میریخت.... و باردار بودم.
🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
آخی عزیزم خدا حفظش کنه منم یه دختر دارم برای بچه دوم اقدام کردم چهار روز دیگه موعدمه
ممنون عزیزم. ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد براتون
🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
نه عزیزم... تک تک اومدن😁😁😁😁😁سرگیجه برا دخترم بود... پسرا هم هرکدوم علایمشون متفاوت بود و ویارم با قبلی فرق داشت.