2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه اصلا صبور نیستم بشدت عجولم  سه روز به موعودم مونده تست زدم منفی بود زیر شکمم هم شل..ه ...

منم سه روز به موعد مونده بود منفی شد 

دو روز بعد موعد مثبت شد

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 
آره گلم کاملا احساس میکردم تغییرات رو  بعد یهویی جوری هوس پفک کردم و چیز شور دلم میخواست که نز ...

من سر پسرم این علایم رو بعد تشکیل شدن قلبش پیدا کردم

کم کم حالت تهوع هام شروع شد و ....ولی فکر کنم الان باردار نیستم ۳ روز به موعودم مونده 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم سه روز به موعد مونده بود منفی شد  دو روز بعد موعد مثبت شد

وای توروخدا راست میگین؟یعنی حتی هاله ننداخت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سر پسرم این علایم رو بعد تشکیل شدن قلبش پیدا کردم کم کم حالت تهوع هام شروع شد و ....ولی فکر کنم ...

هر بارداری با سری قبلی فرق میکنه عزیزم مادرشوهرم می‌گفت سر هر بچه یه طور علائم داشته

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 
پس منم امیدوار باشم

ان شا الله

من حتی فک کردم پریود شدم، نوار گذاشتم ولی دیدم انگار نه... از موعدم دو رور گذشت، ساعت ده شب بیبی زدم مثبت شد.

امیدوارم خوش خبر باشی🌸

🌸
وای توروخدا راست میگین؟یعنی حتی هاله ننداخت؟

آره عزیزم من دیگه فکر کردم منفیه ولی پریود نشدم دو روز صبر کردم دیدم نمیشم بی بی زدم زیر ده ثانیه مثبت شد 

ولی سه روز قبل موعدم نیم ساعت هم صبر کردم منفی بود 

ان شا الله من حتی فک کردم پریود شدم، نوار گذاشتم ولی دیدم انگار نه... از موعدم دو رور گذشت، ساعت ده ...

دورت بگردم بابت دعای قشنگت ممنونم عزیزم

میشه لطفا دعا کنی خدا یه دختر نصیبم کنه عزیزم لطفا ته دل بگو و از خدا بخواه شاید خدا بخاطر شما نصیبم کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم من دیگه فکر کردم منفیه ولی پریود نشدم دو روز صبر کردم دیدم نمیشم بی بی زدم زیر ده ثانیه مث ...

خیلی خیلی امیدوارم کردی الهی خدا همیشه پشت و پناهت باشه ممنون که برام وقت گذاشتی عزیزه قلبم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دورت بگردم بابت دعای قشنگت ممنونم عزیزم میشه لطفا دعا کنی خدا یه دختر نصیبم کنه عزیزم لطفا ته دل بگ ...

خدانکنه. زنده و سالم باشی🌸

ان شا الله😍🥰🌸🌸🌸🌸 از صمیم قلب برات میخوام❤

🌸
2810