2777
2789

یه مرده یک هفته بامن تلفنی درارتباط بود اخر فهمیدم یه مرد زن طلاق دادس بیشرف عکس یکی دیگرو داده بود فک کن مرد چهلو خورده ایی ساله انقد فانتزی داشت بهم میگف باهام باید برقصی اندام اوک میخوام باید بری باشگاهو درصورتی که من هیکلم نرماله بهم میگف دوس دارم بایکی برم تورابطه که اولین نفر خودم باشم که بهش دست میزنم بعد من هی بهش میگفتم عکسی که فرستادی فیکه میپیچوند اخر چون هی میگفتم اگه قرار بزاریم ببینم چهرت زشته و پیر مردی فرار میکنم که دیگه اقرار کرد که سنش بالاس تازه میگف مجرده بعدم فهمیدم متاهله بهش گفتم عکس بفرس فرستاد بهش گفتم میترسم باز کنم گف باکن ببین چه گل پسریم چ جیگریم بازکردم برق سه فاز از کلم پرید چهره خییییلی زشتو سن بالا حدود چهلو خورده ایی سال فک کن همین داغون بهم میگف تو چهرت معمولیه مطمنم تومنو میپسندی ولی من مرددم که خوشم بیاد ازت یانه میگف هرکی منو دیده پسندیده قبلشم بهش میگفتم من به همچیت شک دارم از چهرت تاشغلت تااینو گفتم گف تو اعتماد به نفست پایینه که همچین موردیو که بیاد باهات اصن چ ربطی داره یسری متوهمن این دیگه ربطی به طرف مقابلشون نداره عکسشو که باهزار پافشاری فرستاد گفتم فک نمیکنی خیلی خوش اشتهایی دنبال دختر کم سن باکرم میگردی نکنه فک کردی برد پیتی توجای بابای منی حالم بدشد بعد گف ناراحت شدم گفتم میخواسی دروغ نگی ک الان اذیت شی....مرتیکه خیلی فانتزیا داشت که نمیشه گف باورکنید متاهلم بود مردم چه اعتماد به نفسی دارن بااون سنش دنبال دخترکم سنو ساله دس نخوردس بعد چه خواسته هاییم داشت حرومی انقدرم پرو بود که میگف قسم بخور عکسمو فرستادم خوشتم نیمدبیای سر قرار بااین حرفایی که زدم بازم دراومد گف تو قسم خوردی باید بیای گفتم توجای بابامی حالم بهم میخوره باتو قرار بزارم چرا عکس یه نفردیگرو فرستادی گف میخوام طرف منو حضوری ببینه اح اح اح بعد انقدرم زبون باز بود ک حد نداشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلاکش کن مرد جانور

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

چه جوری اینهمه راحتید با مردا؟! 

چرا اجازه میدید هر حرفی رو بزنن

یکم ارزش خودتون ببرید بالا

براتون تعیین میکنند هیکل و قیافتون چه جوری باشه

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

😷😷😷

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

هیچوقت مجازی آشنا نشید 

اگر هم میشید اول مطمئن شید بعد صحبت کنید

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

2810