2777
2789
نوه فریده اس، مرگ مادرشو و کلا نحوه مرگشو ازش پنهان میکنه

جدی ، چه غم انگیز 

حدس میزدم 

تا آخر دیدین ؟

آخرش نالان این خیانت های صدات و می‌فهمه ؟

جریان این مظفر و اون دختره چی میشه 

البته اینم بگم من فقط قسمت اخرشو دیدم 

و چند قسمت اولش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر نالان رابطه داشته با طرف و اون ولش کرده موقع به دنیا اوردن نالان مادرش میمیره و بهش میگن فریده مادرشه در صورتی که مادر بزرگشه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
جدی ، چه غم انگیز  حدس میزدم  تا آخر دیدین ؟ آخرش نالان این خیانت های صدات و می‌فهمه ؟ ...

نالان میفهمه خیانت کرده خودشم میره با یکی دیگه ولی پسره پشیمونه میفته التماسش میکنه نرو 

جدی ، چه غم انگیز  حدس میزدم  تا آخر دیدین ؟ آخرش نالان این خیانت های صدات و می‌فهمه ؟ ...

مظفر با یه دختره میره ولی جدا میشه و با دوست نالان رابطش بهتر میشه دیگه عاشقش شد یا نه رو نمیدونم

کامل دیدم.

مظفر در طی سریال ۲تادختر میاد تو زندگیش که هردو به دلایلی تموم میشن با دختر سومی دیگه ادامه میده و ازدواج میکنه.

نالان خیانت های سدات براش بالاخره ثابت میشه و جدا میشن

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
کامل دیدم. مظفر در طی سریال ۲تادختر میاد تو زندگیش که هردو به دلایلی تموم میشن با دختر سومی دیگه اد ...

با دوست نالان ازدواج نکرد؟