2777
2789
اون قند بالا و کنترل نشده ست که فاجعه باره و ب تک‌تک سلولای بدن آسیب میزنه  ن دارویی ک توو همه ...

بله اون صحیحه

ولی خواه ناخواه تاثیر دارن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان که به دکتر مراجعه کن  اما برای همیشه کف پاشونو حتی غیر حمام مرتب سنگ پا کنید خیلی مؤثره ...

یکی از عارضه های دیابت اینه که اعصاب پاشون ضعیف میشه. تعریقش کم میشه و پوستش خشک میشه و مستعد زخم میشه. از طرفی خونرسانی هم کم شده و اون زخم ترمیم نمیشه و علت اینهمه پای دیابتی که قطع میکنن همینه. به بیمار دیابتی توصیه میکنن هر روز پاشو ملایم بشوره و خشک کنه و چک کنه جاییش حتی کوچیک زخمی نشده باشه. بعد شما راهی رو پیشنهاد میدین که خودش به تنهایی میتونه باعث اسیب پایی که اینهمه حساسه تو این افراد بشه . 

بله اون صحیحه ولی خواه ناخواه تاثیر دارن

شاید درصدی ضرر داشته باشه

ولی انتخاب بین بد و بدتره

ممکنه بگن فلان دارو فلان ضررو داره، یعنی اطلاع داریم... 

ولی از داروی گیاهی و عوارضش عملا هیچی نمیدونیم

و با توجه ب تجربیات وقتی می‌بینیم داروی گیاهی فقط داره فردو از مسیر درمانش منحرف میکنه و بعد با کلی عوارض برمیگرده و پشیمونه، به نظر شما عقلانی چیه؟ 

یکی از عارضه های دیابت اینه که اعصاب پاشون ضعیف میشه. تعریقش کم میشه و پوستش خشک میشه و مستعد زخم می ...

عزیزم نمیگم بسابه پاشو میگم اروم بکشه

مگه قرار چرک دربیاره که بسابه 

مثل ماساژ منتها چون سنگ پاهای قدیمی خاصیت درمانی داره با اونا

من مادر بزرگم دیابتیه ارثی داریم و دیابت دور از چشمم نیست

1403/5/22مردم
نون جو هم قند داره بازم باید ب اندازه استفاده بشه

اره به اندازه یه کف دست ولی خب نشاستش کمتر از نون گندمه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

من ۱۶ساله مدرسه نمیتونم برم تفریح چیه

منم ۱۷ سالمه 

تفریح در حد دو سه ساعت در هفته

قرار،نیست برید مسافرت که

شاید درصدی ضرر داشته باشه ولی انتخاب بین بد و بدتره ممکنه بگن فلان دارو فلان ضررو داره، یعنی اطلاع ...

فقط داروی گیاهی پاسخگو نیست چون گلوکوز رو به گلیکوژن تبدیل نمیکنه ولی فورا تبدیل میکنه

نگفتم داروی شیمیایی مصرف نکنن اتفاقا باید مصرف کنن

ولی داروی گیاهی خوبه

مثلا یونجه چه آسیبی ب بدن میرسونه؟

یا اینکه کله پوره؟

فقط داروی گیاهی پاسخگو نیست چون گلوکوز رو به گلیکوژن تبدیل نمیکنه ولی فورا تبدیل میکنه نگفتم داروی ...

شما نمیدونی چه آسیبی میزنه، منم نمیدونم

و بحثمم سر همینه

اگ ب گیاه بعنوان دارو نگاه کنیم مطمئنا عوارض داره چون دیدم...شایع ترینش هم مشکل کبدیه. 

من خودمم از 6سالگی تا الان ک 28سالمه دیابت نوع1 دارم و مثلا دارچین گاهی استفاده میکنم و میدونمم برای کنترل قند خوبه ولی هیچوقت مداوم استفاده نکردم چون اطلاعاتم راجع بهش کامل نیست☺️

2810