2777
2789
اخه خیلی بالاس تعجب انگیزه

خب من دیدم یه موقع قند مادرم رو ۶۰۰ هم میرفت

دیابت اینه کاریش نمیشه کرد به جز پرهیز کردن

یادمه یه مدت همش نون جو می‌خوردیم 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

کسی نیس

عزیزم با این قند فعالیت سنگین انجام ندن یوخ و تا میتونن آب بخورن چیزی نمیشه. 

ولی چون نوسان قندشون زیاده حتما نوبت دیابتولوژیست یا متخصص غدد بگیرین براشون چون داروها مثل اینکه برای ایشون جواب نمیده و باید تغییر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ولی متاسفانه عواقب دیابت خیلیه هر چی بتونید مهارترش کنید بهتره کمتر آسیب میزنه به اندام ها ...

مامان من کلا خیلی مشکلات داره 

قلب اعصاب افسردگی و ....

مامان من کلا خیلی مشکلات داره  قلب اعصاب افسردگی و ....

همه این بیماریا اثرات استرس و مشکات روحی و اعصاب و روانه

جو خونه رو کاری کنید متشنج نشه خیلی زیاد

مثلا با هم برید طبیعت و ...

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

دقیقا کدومو ؟ 

من توو کلينيک دیابت کار میکنم

بخاطر همین سنگ پا باورت نمیشه چه زخم پاهایی دیدم

و اینکه به هیچ عنوان دلیل علمی پشتش نیست. 

پانکراس و انسولین چ ربطی به کف پا داره؟! 

در مورد موارد گیاهی هم، چون تحقیقات خاصی پشتشون نیس پس عقلانی هم نیس بعنوان درمان ازشون استفاده بشه...شااااااید قندو بیاره پایین ولی ممکنه بزنه یجای دیگرو داغون کنه و عوارض داشته باشه... 

این مورد هم خییییلی دیدم ک میگم

ابم کم میل میکنن؟؟

ادمی که دیابت داره پر نوشی آب داره

ادرارشم خیلیه یعنی دستشو بگیره زیر شیر آب سرد زود ادراری میاد

و تو این زمینه نمیتونه تحمل کنه 

به مرور اگه مهار نشه به کلیه هاش آسیب وارد میشه و همچنین به چش هاش که آب مروارید میگیره و حتی به بافت ماهیچه ایش 

من توو کلينيک دیابت کار میکنم بخاطر همین سنگ پا باورت نمیشه چه زخم پاهایی دیدم و اینکه به هیچ عنوا ...

مواد شیمیایی هم خیلی عواقب بدی دارن مثل متفورمین

رو بروشور خود قرص نکشته بود به مرور به کلیه ها آسیب میزنه

2810