2777
2789

سلام . پسرم 9 ماه 16 روزشع ، وقتی به دنیا اومد نرمی سرش ( همون ملاجش خیلی کوچیک بود در حد دو سانت ) چند جا دکتر بردیم گفتن تا وقتی ک دور سرش رشد کنه مشکلی نیست ، خداروشکر مشکلی نبود و رشد داشت ، حالا من مشکلم اینه ک حدود یک ماهی هست ک خس میکنم سرش رو تیک وار تکون میده ، مثلا بازی می‌کنه یهویی میبینی پنج شیشتا حرکت پشت سر هم مثل آره گفتن خودمون همش انجام میده ، بعد دستاشو وقتی ذوق می‌کنه بیشتر تند تند از بالا میاره پایین ، 

چهار دست و پا رفتنش ، نشستنش همشون به موقع بود ، بابا ماما میگه ، ددد میگه ، اسمم عاتکه هستش از بس شوهرم صدام کرد میگه آکه ، هر وقت اسممو از زبون کسی بشنوه میگه . ارتباط چشمیش خوبه ، فقط یادمه اوایل ک صداش میزدم یکم دیر نگاه میکرد ، بچه اولمه و تو خانواده مادرم دوتا بچه اوتیسم بوده ، خیلی نگران پسرمم این دوتا حرکت مداوم ک انجام میده ، مخصوصا حرکت سرش ک هعی عقب جلو می‌کنه نگرانم کرد  

نظرتون چیه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوتیسم از سه سال ب بالا تشخیص داده میشه . پسرت هیچارشم نیست الکی نگرانی تلقین نکن .

امیدوارم واقعا همینطور باشه ، انشاالله ک مشکلی نیست اما چون پسر دوتا از دایی هام اینجوری بودن ، دیگه استرس گرفتم ، باز امروز بچه خواهر شوهرم پرسید ازم ک چرا بچت اینجوری سرشو تکون میده ، خیلی استرس گرفتم ، نتونستم بخوابم از شدت استرس 

2805
خدا این مقاله های اینترنتی رو لعنت کنه که هممون رو به بچه هامون مشکوک می‌کنه .  خیلی حرکات بچه ...

اره واقعا ، آدم هرچی اطلاعاتش بیشتر ( اطلاعاتی ک معلوم نیست درستن یا الکی ) نگرانی و غصه هاش بیشتر ، 

نمی‌دونم حالا ببرمش پیش دکتری چیزی یا اصلا تو نوزادی تشخیص داده میشه یا ن 

بچه نه ماه میگه اون اوایل دیر نگاه میکرد😐برو عامو ،برو بگیر بخواب ،اینقدر به بچه طفلک نَکو،این حساسیتهای زیادیت فقط باعث میشه روانت بهم بریزه ،چند سال دیگه به حرفم میرسی ،منم همینطور بودم ،یبار بچم روی پنجه پا راه رفت بچه رو زدم زیر بغل سریع بردم بیمارستان گفتم رو پنجه راه رفته بچم اوتیسمه چقدرم گریه کردم تو راه🤕دکترم پرتم کرد از اتاق بیرون

امیدوارم واقعا همینطور باشه ، انشاالله ک مشکلی نیست اما چون پسر دوتا از دایی هام اینجوری بودن ، دیگه ...

میخاسته حرصت بده به استرس بندازتت . چون بچه های داییت اینجوری بودن بعد از س سالگی پیش دکتر متخصص برو ولی فعلا جای نگرانی نیست اینکه خود داییتتون یا شما نداشتین نشون میده دوز اینکه ژنتیکی باشه  و رو بچه شمام تاثیر بذاره خیلی کمه . بهش فکر نکن و مرزی منفی رو سمت خودت نکشون

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .