2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی یاغیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 74 پست
نمی‌دونم 🥲 میگم نکنه خوشش نیاد ازم 

گفتم ک اول ی مانعی درونش هس یاترسی یاباکس دیگه س یاکس دیگ رودوستداره دیده توداری وابسته میشی یابهش عادت میکنی داره دوری میکنه

خدایا!من یاغی نیستم✋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم ک اول ی مانعی درونش هس یاترسی یاباکس دیگه س یاکس دیگ رودوستداره دیده توداری وابسته میشی یابهش ع ...

نمی‌دونم فعلا مجبورم صبر کنم تا هفته دیگه بعد پیام میدم اگه دیدم بازم اینجوری می‌کنه پیام نمیدم دیگه چون الان شنیدم رفتن جایی و بنظرم جالب نیست الان پیام بدم 

پس بتظرتون‌ خوشش نمیاد که اینجوری می‌کنه ؟ 🥲 اگه اینه تا کلا پیام ندم

نمی‌دونم فعلا مجبورم صبر کنم تا هفته دیگه بعد پیام میدم اگه دیدم بازم اینجوری می‌کنه پیام نمیدم دیگه ...

نمیگم خوشش نمیادسنش کمه؟بنظرت بچه ننه س؟خانواده هااطلاع داشتن ک دوران کنکوربهم پیام میدادید؟

خدایا!من یاغی نیستم✋
نمیگم خوشش نمیادسنش کمه؟بنظرت بچه ننه س؟خانواده هااطلاع داشتن ک دوران کنکوربهم پیام میدادید؟

۲۱ سالشه 

اره جلو مامانش میگفت سوالی داشتی پیام بده منم به مامانم گفتم بودم همون موقع که دور کنکور بودم 

بستگی به جمعیت کلاس داره من معلم دولتی ام و کلاسم 18 نفره تو کلاسای کم جمعیت بچه هایی که تمرکزشون کم ...

ممنونم نزدیک خونمون مدرسه هس میگن تعدادشون25-30نفره ک فک نکنم پسرم بتونه تمرکزکنه

خدایا!من یاغی نیستم✋
مامانش ازشماخوشش میادیاته؟

والا نمیدونم اره خوبه بد نیس 

وای یکیه تو واتساپ پیام میده ول نمیکنه میترسم آشنا باشه بخواد امتحانم کنه 🤯 هی میگه خوشم اومده ازت احساس میکنم دروغ میگه بنظرتون چی به چیه. هرکاریییی کرد قبول نکردم دیگه خدافظی کرد رفت 😐

والا نمیدونم اره خوبه بد نیس  وای یکیه تو واتساپ پیام میده ول نمیکنه میترسم آشنا باشه بخواد ام ...

تازگیا؟شایدازطرف اون پسره س یاخودشه احتمالاچیزی ازت دیده ک توقیافه س ومیخوادمطمئن بشه،بنظرت لحن پیام دادنش شبیه اون پسره س؟؟ 

خدایا!من یاغی نیستم✋
تازگیا؟شایدازطرف اون پسره س یاخودشه احتمالاچیزی ازت دیده ک توقیافه س ومیخوادمطمئن بشه،بنظرت لحن پیام ...

اره دیشب 

نه این خیلی التماسی حرف میزد و ابراز علاقه میکرد اول گفت تو دانشگاه دیدمت بعدش گفتم انتظار داری باور کنم گفت دانشجو نیستم همرای دوستم اومده بودم گفتم کجا گفت جلو در دانشگاه 😐 هی میگفت بهم فرصت بده منم گفتم تمایلی به این کار ندارموو...  هی گفت منم قبول نکردم خدافظی کرد دوباره پیام داد نوشت زهرا 😐😐😐😐 منم گفتم بله؟؟؟ ( اسم واتساپم زهرا هست ) گفت دوست دارم فلان بلاکم کن پیامت ندم منم گفتم جوابمو همون اول دادم اینم که تا الان بلاکتون نکردم دلیلی جز اینکه این کارو بچه بازی ای بیش نیمدونم نداره بعدشم دیگه تشکر کرد که جواب پیامشو دادم منم دیگه چیزی نگفتم😐😐خیلی دلم میخواد بدونم یکیه همینجوری شمارمو گیر آورده تو گروه ها یا ی فردی هست که میشناسم داره کرم می‌ریزه

می‌پرسید تو رابطه ای بار اول جواب ندادم بار دوم گفتم خیر 

اره دیشب  نه این خیلی التماسی حرف میزد و ابراز علاقه میکرد اول گفت تو دانشگاه دیدمت بعدش گفتم ...

چی بگم والاخیلی مبهمه شایدهمون فامیلتونه داره امتحانت میکنه!

خدایا!من یاغی نیستم✋