2777
2789
عنوان

اولین تجربه صحنه پسرم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 33 پست
ممنون عشقم .کلا کودکان باسد اول با ارف و بلز شروع کنن درسته  تا چندسالگی شروعش با بلز هست ؟

فکر میکنم تا هفت سالگی هم میشه از ارف شروع کرد بچه های که بعد از ارف ساز تخصصی رو شروع میکنن هم توی یادگیری هم پشتکار توی ساز تخصصی موفق ترن توی درسای مدرسه هم موفق ترن دوره ارف هم با بلز شروع میشه بعد از بلز بچه میتونن یا فلوت رو انتخاب کنن یا ملودیکا که ما ملودیکارو انتخاب کردیم بعد ازون هم دیگه بچه میتونه ساز تخصصی رو انتخاب کنه که متاسفانه ما به خاطر درس و مشقاش و یکمی هم تنبلی خودمون هنوز ساز تخصصی رو شروع نکردیم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
فکر میکنم تا هفت سالگی هم میشه از ارف شروع کرد بچه های که بعد از ارف ساز تخصصی رو شروع میکنن هم توی ...

ممنون پس منم به فکر باشم پسرم سه سالشه .محبت کردی .درس مهمه ولی خیلی سخت نگیر به نطرم معمولی هم باشن کافیه لارم نیست تو درسشون خیلی خوب باشن.زبان بش یاد بده و موسیقی اینا تو این سن خیلی خوب جواب میده و صروری برای ایندشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون پس منم به فکر باشم پسرم سه سالشه .محبت کردی .درس مهمه ولی خیلی سخت نگیر به نطرم معمولی هم باشن ...

مربیش هم میگه موسیقیش اولویته میگه هیچ خبری تو مدرسه ها نیست راست هم میگه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
مربیش هم میگه موسیقیش اولویته میگه هیچ خبری تو مدرسه ها نیست راست هم میگه

اره عشقم یه عمر درس خوندیم اخرشم نه کار خوب پیداکردیم نه روح و روان برامون موند .زبان بلد باشی به روزی موسیقی هم برای روح وروان لازمه.