2777
2789
ممنون
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗
خانومی شما چیکار کردین بعدش؟
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب رفلاکس درمان نداره؟
ممکنه سرما خورده وگرنه از رفلاکسه. شیر از معده برمیگرده تو حلقش و میاد تو ریه و پشت بینیش. اولا که ببر دکتر اما این کارها رو هم میتونی بکنی. زیاد زیاد بهش شیر نده به جاش وعده های بیشتر بده. روی شیب بیست تا سی درجه بخوابونش که شیر برنگرده. جوری بخوابون که سرش بالاتر از معده اش قرار بگیره و بلافاصله بعد از شیر خوردن نخوابونش حتما اول آروغش رو بگیر و تا بیست دقیقه عمودی یا شیبدار نگهش دار. وقتی هم میخوابونی ترجیحا به پهلوی چپ بخوابون
مرسی دوستای گلم ، یکی از فامیلامون گفت سرما زده بهش با روغن زیتون بدنشو بمال و پنبه بذار زیر لباسش ، ولی دوباره خس خس رو داره
گلاره جان همین اول کار که بچه داری یه دکتر حاذق پیدا کن و بچه رو تحت نظر دکتر ببر. و گرنه هر کسی از راه میرسه یه چیزی میگه و یه توصیه ای میکنه. دکتر یه نگاه بندازه میبینه بچه سرما خورده یا از رفلاکسه. برای رفلاکس هم اول بررسی میکنن که شدتش چقدر هست. برای شدت کم همون توصیه هایی که نوشتم کفایت میکنه. و گرنه با رانیتیدین و یا شیر خشک ضد رفلاکس درمان میکنن و اگر نشد کپسول امپرازول. معمولا بچه ها وقتی غذاخور میشن رفلاکسشون خیلی بهتر میشه.
شاید نرمی حنجره داره یعنی غضروف حنجره اش سفت نشده تا یکسالگی خوب میشه . پسر منم همینطوره . و البته برای رفلاکس هم میتونه باشه البته رفلاکس علایم دیگه هم داره مثل حالت ادامس جویدن . بالا اوردن .و ....
به کرم های اطرافتان پیله نکنید!!! توهّم پروانه شدن می گیرند...
مرسی دوستای گلم ، آره بعضی وقتا انگار داره آدامس میجوه
ﺳﻼﻡ ﻣﺎﻣﺎﻧﺎﻱ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻦ ﺗﻮﻱ ﻳﻪ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻫﺴﺘﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﻋﺎﻟﻴﻪ ، ﻣﺎﻣﺎﻧﺎ ﻫﻤﻪ ﻋﻀﻮﻥ ﻭ ﺑﻪ . ﻫﻢ ﮐﻤﮏ ﻣﻴﮑﻨﻦ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﻭ ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭﻱ ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺷﺘﻴﻦ ﻟﻴﻨﮑﺸﻮ ﻣﻴﺬﺍﺭﻡ ﻋﻀﻮ ﺷﻴﻦ https://tele gram.me/joinchat/ BTbx8ECBgrQn0ch0lAfnlQ ﮐﺎﻓﻴﻪ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﻴﻦ tele gram ﺭﻭ ﺑﺮﺩﺍﺭﻳﺪ ﺗﺎ ﻟﻴﻨﮏ ﺑﺎﺯ ﺑﺸﻪ